Hallowed – Cynthia Hand

Hallowedrating 5 vd 5 - Willemijn For months Clara Gardner trained to face the fire from her visions, but she wasn’t prepared for the choice she had to make that day. And in the aftermath, she discovered that nothing about being part angel is as straightforward as she thought. Now, torn between her love for Tucker and her complicated feelings about the roles she and Christian seem destined to play in a world that is both dangerous and beautiful, Clara struggles with a shocking revelation: Someone she loves will die in a matter of months. With her future uncertain, the only thing Clara knows for sure is that the fire was just the beginning.


Heb je pen en papier bij je? Ja? Oke! Schrijf op “To-do: de Unearthly trilogie is dé serie van deze zomer. Dus ik ga ze nu kopen. Nu. Ja, nu.” Echt mensen, waarom waarom waarom zijn er zo veel boeken zo erg ondergewaardeerd? Waarom kennen jullie niet allemaal deze fantastische serie? Waarom kan ik er niet naar kijken in de bioscoop? Waarom bestaan er geen fan-boeken van? Move your darn ass, Twilight. Here is your big and better brother: de unearthly series!

Unearthly, het eerste boek van deze serie betoverde me al meteen. Ik weet niet of je mijn recensie gelezen hebt (lees ‘m anders hier) maar ik was super positief. Eigenlijk geen ‘jammerheden’ of ‘baalmomenten’. Het was gewoon top. Hallowed, het tweede deel van deze serie, overtreft dit zelfs. Het eerste wat ik dacht toen ik Hallowed ging lezen, was: “HALLO TUCKER HERE I AM KISS ME NOW PRETTYPLEASE”. My o my, ik ben gewoon verliefd op die gast, man. Ben ik gek als ik toegeef dat ik hem gewoon werkelijk gemist heb? Ik las de eerste keer de naam ‘Tucker’ en mijn hele ziel zuchtte van verlichting. Hij is gelukkig niet als enige een kei sterke personage in dit boek. Cynthia Hand weet stuk voor stuk prachtige personages neer te planten in haar verhaal. I love them all, zelfs de slechteriken. Clara, het hoofdpersonage, is fantastisch. Ik houd van haar. Je leeft ook heel erg met haar mee. Cynthia hand wist het zelfs te preseteren dat ik ging huilen van een rondrennend paar op een ranch. Hoe bedoel je sentimenteel? Het is zo’n heerlijk en fantastisch boek. Gewoon weer nét zo lekker als deel één. Het is een perfect boek voor bij de zonnebrand, een stoel, koel drinken en wat lekkers.

Ik wil nu nu nu deel drie lezen. NU! En dat ga ik ook lekker doen. Ik laat zelfs The Heir van Kiera Cass er voor liggen, en dat zegt wat! Verwacht nu geen geniaal verhaal, maar juist een heerlijke ontsnapping aan de realiteit van de dag. Hallowed slokt je op, niet met zijn intriges, maar gewoon omdat het zo’n lekker boek is. Het verhaal is top, de setting is gewoon ronduit heerlijk en de personages mag je gewoon niet missen! Lekker low-minded genieten. Wat willen we nog meer deze vakantie? Hallowed dus! Bestel ‘m hier op bol.com! -WH