De ‘hete fictieve heren nominatie’!

Dames (en misschien wel heren), welkom bij de ‘Hete fictieve heren nominatie’ van The Spine Breakers! Ja ja, de mannen hebben de Playboy – wij hebben onze knappe kerels in boeken. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan nooit genoeg krijgen van een leuke vent in een boek. Vooral als het een serie betreft, dan kan je honderden bladzijdes lang kwijlen en dromen. Zucht. Soms zijn ze zó lekker dat je verward je armen uitsteekt in bed en zijn naam roept, maar niks anders in bed vindt dan lucht en je lege dekens (of je eigen vriend hahaha. Die overigens óók een hele lekkere vent is, maar non-fictief, dus die doet niet mee. Sorry Bas, schatje!). Ik rijd vaak auto doordeweeks en ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik stiekem loop te dagdromen over een fictieve hunk. En hé, het is lekker onschuldig: hij bestaat toch niet en je kan er in je hoofd mee doen wat je wilt (ok. Dat klinkt heel fout). Er zijn soms van die boeken waarin zo’n knappe vent de hoofdrol speelt dat je eigenlijk de serie alleen maar lees om hém. Welnu, voor deze ‘Hete fictieve heren nominatie’ geldt dat dus. Ik zou het heel leuk vinden als je in een reactie jouw top 5 aangeeft, zodat we de lijst lekker kunnen aanvullen.

Houd je vast. Hier komt de eerste hunk: Hete fictieve man nummer 5!

Nathan.png

Ik heb het al eens eerder gezegd: Nathan heeft gewoon iets mysterieus waardoor ik helemaal gek word (‘Half wild’ zeg maar, om maar even in de stemming te blijven haha). Hij heeft prachtig zwart haar, is katachtig gebouwd en is heel snel agressief. Op alles reageert hij puur en hij kan gewoon niet net alsof doen. Hij is echt half dierlijk en dat vind ik zó sexy aan hem. Geen ijdeltuit, geen gezwets: gimme Nathan!

 

Dan hete fictieve man nummer 4!

Nathan (2)

Ik móést gewoon een engel tussen dit rijtje hebben, natuurlijk. Want engelen zijn gewoon heet. Punt. Geen discussie over mogelijk. Patch is lekker ruw en heeft hele sterke emoties: heerlijk. Hij weet wat hij wil en hij zit er allemachtig goed uit (natuurlijk heb ik dat wijf even afgesneden van het plaatje. Duhu).

En dan nu hete hunk 3!

Nathan (3)

Ik denk dat veel van jullie Kaden niet kennen, en degene die hem wel kennen zullen vast roepen: ‘HUH? Waarom niet Rafe? Die is veel leuker!’. Nou, daarop kan ik antwoorden dat ik Rafe inderdaad hemels vind (ik heb erg zitten twijfelen of ik hem niet moest nemen), maar ik Kaden is een doortrapte lul met een zeer sterke mening en dat vind ik ook wel wat hebben. Kaden is stoer, sterk en ongelofelijk goed in zwaardvechten. Ik vond het heerlijk om in de boeken te lezen hoe hij zijn eigen wil doordramde. Een lekkere, eigenwijze, eigenzinnige vent dus. (en blond met bruine ogen. Dus.)

En dan hunk nummer 2! Eigenlijk staan hunk 1 en hunk 2 op gelijkenvoet bij mij, want ik word van beide even heet haha

Nathan (4).png

Ja, ik geef toe. Ik droom van Rhysand. Ik kwijl als ik aan hem denk en zou hem het liefste aflikken. Ik weet dat veel van jullie Rhysand niet zo gladjes voor jullie zien (daar hadden we pas een leuke discussie over op Faccebook haha), maar dit is toch wel echt dé Rhysand voor mij. Pikzwart haar, blauwe ogen en een arrogantie zo eindeloos als het universum. Rhysand is bikkelhard en soms een tikkeltje sadistisch. Hij laat niemand binnen en buigt voor niemand. Heerlijk! Ik houd van zijn agressieve houding en waanzinnig scherpzinnige ziel. I love love love him <3

Dan zijn we aangekomen bij NUMMER 1! Dit is vast geen verassing voor jullie, want mijn liefde voor deze jongen kan jullie gewoon niet ongemerkt zijn gegaan.

Nathan (6).png

Jamie, Jamie, Jamie, mijn Jamie <3. “God made men, but Diana Gabaldon made Jamie.” Amen. Dat is mijn mantra. Jamie is hét gewoon. Ik kon wel janken toen ik zag dat Jamie Fraser zó goed gecast is in de Outlander-series. Roodhaar, sterke kaaklijn, en zulke vriendelijke, liefdevolle ogen. Jamie is van alle vijf het liefst en het warmst. Maar dat neemt niet weg dat hij als een uitzinnige leeuw vecht voor Claire en alles wat hem lief is. Zijn Schotse accent maakt mij door en door wild en ik zou de kleren van zijn lijf scheuren als ik de kans had (want borsthaar!). Gelukkig heb ik nog vijf boeken om te lezen over Jamie ! <3<3 I am fucking gonna enjoy it!

 

 

 

Wat is jouw top 5? Of ben je het eens met die van mij? Laat het weten als reactie 🙂