Cover reveal ‘Een miljoen werelden met jou’

Artikel (1).png

 

Ik heb de intens grote eer om de cover reveal te doen van Een miljoen werelden met jou van Claudia Gray! Ben je er klaar voor? Ja? Ik ook!

In 2017 verschijnen er bij HarperCollins Young Adult heel veel nieuwe toffe titels. ‘Toffe’ is eigenlijk te zwak uitgedrukt, want oh my bookish lord – het wordt een geweldig voorjaar bij HarperCollins. Het is gewoon niet normaal. Sneeuw als as van Sara Raasch en Eerste leven van Gena Showalter én dan ook nog eens de titel waarvan ik de cover reveal mag doen: Een miljoen werelden met jou van Claudia Gray!

GrayClaudia ap1 c.JPG

Voordat ik de cover reveal wil gaan doen wil ik eerst iets vertellen over Een miljoen werelden met jou. Het is het derde boek van de weergaloze Firebird trilogie van Claudia Gray (zie bovenstaande foto. Ik wil haar ZO GRAAG een keer ontmoeten <3<3). De eerdere delen, Duizend stukjes van jou  en Tienduizend hemels boven jou zijn al verschenen (klik op de linkjes voor mijn recensie). Ik heb natuurlijk beide al boeken gelezen en ik kan je vertellen dat je deze serie niet wilt missen. Hieronder zie je een paar lovende citaten uit mijn recensies om je ervan te overtuigen dat deze serie een must-read is:

Duizend-stukjes-van-jou

DUIZEND STUKJES VAN JOU:

“De worldbuilding is fantastisch.”

“Duizend stukjes van jou is, zoals ik het wel eens vaker noem, een intelligent boek. It has brains. And it will outsmart you!”

“Dit boek is een must-have voor alle young-adult-lezers in het algemeen, maar vooral voor de dystopian- en timetravellers-liefhebbers.”

9200000057186992

TIENDUIZEND HEMELS BOVEN JOU

“Ja, dit was een fantastisch boek.”

“De wereld van Tienduizend hemels boven jou kent geen gelijke. Het is zó bijzonder en exclusief. Elke hoek van de wereld is nieuw en beneemt je de adem.”

“Het einde is om G E K van te worden, dus ik wil NU NU NU deel 3.”

Copy of 'Ik wilde tot boven de wolken vliegen, waar alleen de sterren me konden horen, en brullen van frustatie tot ik koud en leeg was en niet meer kon voelen. '.png

Het is dus duidelijk dat ik veel liefde heb voor deze serie. Anderen zijn het met mij eens en zeiden:

“With on the edge of your seat mystery and suspense, this thrilling fantasy will keep you guessing until the end.”
# 1 NEW YORK TIMES bestselling author Jennifer L. Armentrout

“Action–packed….Gray effortlessly moves between the SF, historical, and contemporary aspects of her story.”
Publishers Weekly

Zoals je in mijn recensie van Tienduizend hemels boven jou kunt lezen, is het einde van dit boek écht killing. Ik kan niet wachten op deel 3. De synopsis van dit boek weet ik ook al. Hij luidt zo:

Een miljoen dimensies, een miljoen gevaren, één lotsbestemming.
Sinds haar ouders de Vuurvogel hebben uitgevonden, een apparaatje waarmee je door verschillende dimensies kunt reizen, heeft Marguerite al heel wat gevaren getrotseerd. Maar nu heeft ze ontdekt dat haar oude vijand Wyatt Conley eropuit is honderden universums te vernietigen, met iedereen die daarin leeft. Om dit te bereiken gebruikt Conley zijn ultieme wapen: de boosaardige en gestoorde versie van Marguerite uit een andere dimensie, die haar (de echte Marguerite) altijd een stap voor lijkt te zijn…
Het wordt een strijd tussen de Marguerites… en er kan er maar één winnen!

Ahhhhh, te spannend! HarperCollins, jullie maken ons G E K! Ik stil mijn honger alvast met de prachtige cover die bij dit boek hoort. Nu ga ik dan eindelijk bekend maken hoe de cover van deel 3 eruit ziet:

*trommelgeroffel*

Untitled design.png

 

AHHHH, ISN’T IT PRETTY?! Natuurlijk wisten we al hoe de Engelse eruit zag, maar het is so satisfying om dan eindelijk de Nederlandse titel erop te zien. Oh, zwijmel. Ik kan niet wachten op dit boek (had ik dat al gezegd? Ja, ik geloof al drie keer). Het boek verschijnt 16 mei 2017 dus zet het alvast in je agenda! Hieronder vind je alle specifieke informatie over het boek zodat niks je kan weerhouden om het te kopen.

ISBN: 978 94 027 2310 6
Verschijnt: 16 mei 2017
Prijs: € 15,00
Uitvoering: Paperback
Formaat: 215 mm x 140 mm
Omvang: 352 pag
NUR: 285
Oorspronkelijke titel: A Million Worlds With You
Vertaling: Marjet Schumacher
Omslag: Elizabeth Clark, Katya Kholyapina
ISBN e-book: 978 94 027 5200 7
Prijs e-book: € 9,99

 

Als laatste wil ik nog meegeven: kijk even op de Facebookpagina van HarperCollins! Daar staan nog meer toffe cover reveals die je niet wilt missen 🙂

 

En dan nog even kwijlen bij de cover in het groot:

EEN MILJOEN WERELDEN MET JOU 2D.jpg