Winactie vrijkaarten voor ‘a monster calls’

win.JPG

WINACTIE

monster_calls_ver2.jpg

Hoe tof is dit? Namens Independent Films Nederland (hartelijk dank daarvoor!) mag ik 2 x 2 vrijkaarten weggeven van de film A monster calls! Whoehoe! Zes jaar geleden schreef auteur Patrick Ness het boek A Monster Calls over de 12-jarige Conor die in een fantasiewereld vlucht om te ontsnappen aan de werkelijkheid. Patrick Ness schreef ook de serie Het mes dat niet wijkt dat uitgegeven is bij Uitgeverij Moon. Regisseur J.A. Bayona maakte van het verhaal van A monster calls een prachtige visuele drama/fantasy film van met Lewis MacDougall, Felicity Jones, Sigourney Weaver en Liam Neeso. De film draait vanaf morgen in de bioscoop. De visuals die ik tot nu toe gezien heb zien er ontzettend mooi uit. Het belooft een prachtige fantasierijke reis te worden! Wil jij deze te gekke film gratis en voor niets zien in de bioscoop? Doe dan mee aan de winactie!

 

 Dit is de trailer:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TazvocLLopg]

 

Hoe doe je mee?
Ik geef 1 x 2 kaarten weg op Instagram en 1 x 2 kaarten via Facebook. Zoek het desbetreffende bericht op en doe mee! 🙂

 

Vrijdag maak ik de winnaar bekend! Succes!