Opgesloten – Amy Ewing

Ik ben geen nummer. Ik ben Raven.
Raven wordt tijdens de veilig verkocht aan de gravin van de Steen.
Ze voelt meteen aan dat deze dame niet deugt.
Met gruwelijke experimenten probeert de gravin Ravens wil te breken.
Kan Raven dit overleven?
Extra uitgave bij trilogie The Jewel: lees wat er met Raven gebeurde na de veiling…


Als je The Jewel hebt gelezen, weet je dat één vraag ontzettend aan je knaagt nadat je het boek uit hebt: wat is er in hemelsnaam met de vurige Raven gebeurd? Opslag is Voilet’s vriendin ineens uitgeblust, bleek en spreekt ze wartaal uit. Ik was altijd ontzettend nieuwsgierig naar wat er was gebeurd in Huize van de Steen. Opgesloten neemt je mee achter de massieve deuren van het verschrikkelijke paleis van Vrouwe van de Steen. Wellicht had het beter achter gesloten deuren kunnen blijven…

Ik vond Opgesloten een ontzettend goede novella. Eigenlijk lees ik nooit novella’s. Ik vind ze weinig doen voor het verhaal en bestempel het vaak als ‘uitmelkerij’. Opgesloten is een novella die absoluut haar (verschrikkelijk) steen(tje) – leuk woordgrapje- bijdraagt aan het verhaal. Ik vond het jammer dat het boek maar 90 bladzijdes was, want ik wilde graag meer weten over Raven’s verhaal. Ik vind de dingen die Raven mee maakt eigenlijk te zwaar om alleen besproken te worden in een klein novella’tje. Het is bizar wat deze chick heeft moeten mee maken. Ik had al het vermoeden dat Vrouwe van de Steen gestoord was, maar dit slaat letterlijk alles. Er was een bepaald stukje waarbij ik een kreet van ontzetting slaakte. Het ging me ontzettend aan het hart.

@blogthespinebreakers

Dit prachtige boekje is voor maar €5,- te koop (echt een belachelijk lage prijs). Ik vind dit boek een must voor alle The Jewel-fans. Wist je dat Nederland het enige land is dat deze novella heeft uitgegeven als echt fysiek boek? In andere talen is hij alleen als e-book beschikbaar. Hebben wij even mazzel! Ik zou zeggen: niet nadenken over die €5,- en stopt Opgesloten lekker in je winkelmand. Hij is het waard!

Koop bij bol.com