Maart Book Haul!

 

Deze maand heb ik weer een enorme book haul, maar deze keer krijg ik er geen stress van: ik heb namelijk een aantal boeken gehad die ik al gelezen heb, dus mijn TBR is niet heel drastisch verhoogd (gelukkig maar!) In de maand maart ben ik weer ontzettend verwend: recensie-exemplaren, een gift van een vriend van mijn zus én ik was jarig. Helaas was mijn verjaardagshaul niet heel groot, aangezien iedereen in mijn gezin het stom vindt om mij boeken te geven (idioot toch?), maar dat deert niet! Van mijn beste vriendin Sophie krijg ik nog twee boeken (heel benieuwd welke dat zijn!) en ik kreeg nog twee andere boeken waarvan er eentje in de Fairyloot box zat. Ik mag dus zeker niet klagen! Dit is mijn book haul van maart:

 

Als je nu denkt: ‘Hè? wat is dat roze boek?’ Dat boek heb ik in een sjaal gewikkeld omdat het het boek is dat in de Engelse Celebrate books box zal zitten van april. Ik werk bij Celebrate books, dus ik heb een vooruitexemplaar van het boek gekregen (en al gelezen!). Ik wil natuurlijk niks verklappen, dus vandaar dat-ie ingewikkeld zit. In totaal heb ik 14 boeken gehad/gekregen! Deze maand heb ik geen boeken gekocht (brave ik!).

 

LAINI TAYLOR – STRANGE THE DREAMER

Het eerste boek van deze book haul is ook meteen mijn favoriet! Dit boek zat in de Fairyloot van maart en oh mijn god – wat ben ik verliefd op dit boek! Het is zó mooi. Hij staat met de cover naar me toe in de kast, zodat ik niks mis van de shiny gouden voorkant. De Fairyloot box kreeg ik van mijn vriend voor mijn verjaardag. Zó gaaf! Ik heb het boek nog niet gelezen.

 

HET MYSTERY BOEKJE

Dit boek kreeg ik als vooruitexemplaar voor mijn werk. Wát een boek is dit. Wow! Ik denk dat dit boek een van mijn beste reads van 2017 wordt. Dat einde, dat plot, die ontwikkelingen – w o w blown-away! Als je de Celebrate books box nog niet besteld hebt, zou ik het boek alsnog kopen als ik jou was. Het is zó goed! Dit boek heb ik dus al gelezen, dus mijn TBR is van dit boek niet gestegen.

BREENA SHIELDS – POISON’S KISS

Dit boek zat in de Engelse februari box van Celebrate books (alleen dan als hardcover! Ik heb ‘m in paperback). Ik heb dit boek nog niet gelezen, maar hij lijkt me geweldig. Het gaat over een meisje met een dodelijkee zoen. Het klinkt heerlijk!

RANDSOM RIGGS – BIJZONDERE VERTELSELS

Dit boek kreeg ik ter recensie van Clavis! Bijzondere vertelsels is een bijzonder boek. Ik heb het nog niet gelezen, maar het boek ziet er bijzonder mooi uit. De bladeren zijn van goud en het is een mooie, stevige hardback. Dit boek staat op mijn april TBR, dus je kunt hiervan snel een recensie verwachten!

GEORGE RR MARTIN – EEN FEESTMAAL VOOR DE KRAAIEN

Dit boek heb ik van de allerliefste Sandra gehad (mijn Celebrate books collega! <3) Zij wilde het boek wegdoen, maar ik ben er bovenop gedoken als een of andere wilde hond haha. Ik heb de eerste drie boeken van Game of Thrones gelezen, dus deze moet ik nog!

ONE DAY & STATER FOR TEN – DAVID NICHOLLS

Deze boeken heb ik van vrienden gehad van een vriend van mijn zus. Deze mensen gingen verhuizen en die vrouw is fervent lezer, maar ze kunnen niet alle boeken meenemen, vandaar dat ze haar boekenkast aan het uitruimen is. Ik kreeg een lijstje en mocht er een paar uitkiezen die ik wilde hebben. Super lief! Dank je wel Marty!

ROSEBLOOD – A.G. HOWARD

Dit boek heb ik gekregen van mijn allerliefste zus voor mijn verjaardag! Ik ben er zó blij mee. Ik heb al een aantal bladzijdes stiekem gelezen, en het klonk allemaal zo goed! Dit boek moet ik nog lezen. Waarschijnlijk doe ik dat deze zomer!

GENA SHOWALTER – EERSTE LEVEN

Dit boek kreeg ik deze maand ook binnen als recensie-exemplaar! Ik heb het boek al gelezen, en wat was-ie leuk! Hier kun je mijn recensie lezen. Echt een aanrader!

BOEKEN VAN STEPHANIE MEYER

En als laatste vijf boeken van Stepehanie Meyer! Deze boeken heb ik ook gehad van de vrienden van de vriend van mijn zus (Snap je het nog? haha 😉 ). Ik heb deze boeken al gelezen en heb ze ook in het Nederlands, maar ik wil ze dolgraag herlezen in het Engels!

 

Wat heb jij deze maand gekocht? 🙂