Book haul maand mei

De maand mei is weer voorbij dus het is tijd voor een book haul! Het is me helaas ook  deze maand niet gelukt om helemaal niks te kopen (ik heb één keer gezondigd), maar over all vind ik dat ik me netjes heb gedragen. Er zijn waanzinnig veel gave boeken uitgekomen deze maand waardoor ik een hoop heb gehad ter recensie. Een gedeelte van deze haul heb ik al gelezen, dus met mijn TBR-stapel is het goed gegaan haha. Kijk je mee naar mijn aanwinsten?

 

 

Het zijn in totaal 10 boeken en 1 kleurboek!

 

Een miljoen werelden met jou – Claudia Gray

Dit boek heb ik gekregen van Harper Collins en wat ben ik er blij mee! Eindelijk heb ik deze prachtige serie compleet. Ik heb Een miljoen werelden met jou al gelezen en de recensie vind je hier. Ik vond het een mooie afsluiter van een waanzinnige serie!

 

Rivalen – Alyson Noël

Dit boek kreeg ik vandaag! Op de valreep dus. Ik was vandaag op bezoek bij HarperCollins en ik kreeg als cadeautje dit boek mee. Echt super lief! Deel 2, Zwarte lijst, is pas verschenen, dus ik ga gauw in dit boek beginnen!

 

Children of Eden – Joey Graceffa 

Dit boek heb ik van mijn beste vriendinnetje Sophie gehad! Ik was vorige maand jarig, maar mijn verjaardagscadeautje van Sophie had vertraging opgelopen. Ik heb het dus wat later gehad. Ik kende dit boek voorheen niet, maar dat vind ik juist extra leuk: zo word ik lekker verrast!

 

De Mensenmarkt – Donne Freitas 

Dit boek heb ik gehad namens De Leesfabriek! Ik ben ook daar recensent. Unplugged, deel 1, vond ik leuk, maar niet geweldig. Ik zag het met name als een opstapje naar de goed uitgedachte wereld, dus ik verwacht veel van dit vervolgdeel! Als ik ‘m gelezen heb, verschijnt mijn recensie op www.deleesfabriek.nl

 

 

This Savage Song – Victoria Schwab

Dit boek is mijn tweede favoriet van maand mei! Dit boek heb ik ook van Sophie gehad en ik wilde het al zo lang zo graag hebben! Ik kan niet wachten om erin te beginnen. Sophie geeft mij altijd goede boeken, dus het moet zeker goed komen.

 

De Vergiftigde gave – Melinda Salisbury

De Vergiftigde Gave kreeg ik namens Clavis als recensie-exemplaar. Dit boek staat op mijn As Soon As Possible TBR-lijst, want ik ben er intens benieuwd naar! Het boek krijgt namelijk veel lof in het buitenland, dus ik ben erg nieuwsgierig.

Flame in the mist – Renée Ahdieh

Dit boek ziet er zó mooi uit! Flame in the mist was een van mijn most anticipated releases van dit jaar. Ik ben extreem Renée Ahdieh fan. Haar andere serie, The wrath & the dawn, vond ik G E W E L D I G. Ik ben dus meteen na de release van dit boek er in gedoken. Ik vond het boek gaaf, maar niet zo tof als haar eerdere serie, maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Ik vond het vooral heel leuk dat dit boek een re-telling is van Mulan. Ik kijk uit naar het vervolg!

Zoeker – Veronica Rossi

Currently reading! Op dit moment ben ik in dit boek bezig! Ik vond het eerste deel, Seeker, oké, maar ik ben nog niet overtuigd. Ik hoop dat dit boek daar verandering in kan brengen. Het begint in ieder geval al heel goed. Wanneer ik ‘m uit heb verschijnt er een recensie!

Verleiding – Erin Watt

Dit boek zat in de Bad Boys box van Celebrate books. Ik heb het boek al gelezen en ik vond het heerlijk. Toch geef ik het boek maar 3 sterren. Dat komt omdat het verhaal best wel oppervlakkig is en platvloers. Er komt expliciete seks in voor en de mannen zijn masochistisch. Ik vond het heerlijk om eens zo’n boek te lezen, maar het verhaal is absoluut niet geniaal of sterk. Het is gewoon een lekkere read dat je even alles laat vergeten!

Court of Wings and Ruin – Sarah J. Maas

MIJN FAVORIET VAN MEI! Natuurlijk heb ik dit boek gelezen en natuurlijk was het geweldig! Ik heb zó naar dit boek uitgekeken. Ik kon gewoon niet stoppen met lezen, Het. Is. Zo. Verslavend! Ik kijk nu al uit naar de vervolgdelen en naar Tower of Dawn, want wat Sarah J. Maas schrijft is goud.

 

Court of Thorns and Roses Colourbook 

Het laatste boek van deze book haul is een kleurboek! Ik ben gek op kleurboeken. Ik kan eigenlijk helemaal niet kleuren, maar ik vind het alleen al geweldig om naar de plaatjes die erin staan te kijken. Charlie Bowalter heeft een aantal tekeningen voor haar rekening genomen en het is gewoon écht geweldig. Ik ben zó blij met dit boek! Ik heb nog niet de durf gehad om te gaan beginnen met kleuren, maar dat komt wel haha. Eerst het kleurboek van de Kronieken van de Onderwereld afmaken!

 

 

Wat heb jij deze maand gekocht?