Mijn totebag verzameling [deel 2]

 

Ik ben waanzinnig totebag verslaafd. Niet een klein beetje – nee, echt heel erg. Zodra ik mijn handen op een totebag kan leggen doe ik het. Ik houd de webshop van bijvoorbeeld Blossom books nauwlettend in de gaten om te kijken of ze nieuwe totebags uitgeven. Ik. Moet. Ze. Gewoon. Allemaal. Hebben. Het is niet dat ik de totebags alleen wil hebben voor de heb. Ik gebruik ze namelijk fervent. Ik ben een echte totebag-carrier, zogezegd. Met winkelen, met boodschappen doen, met de hond uitlaten, naar werk of een tripje naar de bieb: ik heb altijd een totebag bij me. Ik weet dat veel van jullie net zoals ik gek zijn op totebags, daarom vind ik het leuk om de komende weken iedere keer een stukje van mijn verzameling te laten zien! Ik vermeld waar ik ze vandaan heb en wat ik er wel of niet mooi aan vindt. Kijk je mee?

Het is alweer tijd voor het tweede deel van mijn totebag verzameling-show! Dit keer zijn het vijf totebags waarvan één mijn favoriet is.

De totebags van deze keer:

 

 

Zelfgemaakte totebag

Deze totebag heb ik zelf laten drukken bij Camaloon.nl. Ik ben verliefd op de Daughter of Smoke and Bone-serie en ik wil daar heel graag merchandise van, maar die is er bijna niet. Toen er een actie was op Camaloon.nl en ik zag dat je de afbeeldingen van Blackbirdinkt mag gebruiken voor eigen gebruik, liet ik deze tas drukken. Deze afbeelding is een van mijn meest favoriete fan arts ooit. Dus deze totebag lief ik heel erg. Het is alleen jammer dat ik het optimale drukopvlak al gebruikte; het drukopvlak bij Camaloon.nl is namelijk heel klein. Erg jammer! Ik had graag de hele tas willen bedrukken.

 

Sweek totebag

Deze tas is van Sweek.nl. Ik vind de tas erg saai. Het is alleen het logo van de organisatie en meer niet. Ze hebben best een mooie slogan, namelijk ‘Stories never end’, dus ik snap eigenlijk niet waarom ze die net hebben laten drukken. Deze totebag gebruik ik niet, omdat ik ‘m niet zo mooi vind.

 

Voorkant

Achterkant

A court of thornes and roses totebag

Dit is mijn meest geliefde totebag ooit! Waarom? Omdat het een zeer exclusieve A court of thorns and roses totebag is. Zoals je wellicht al weet ben ik gek op alles van Sarah J. Maas dus dat maakt deze tas al speciaal, maar daarnaast is deze tas bijna niet in Nederland te verkrijgen. Een aantal mensen hebben ‘m (een stuk of vijf), maar zij hebben ‘m allemaal via dezelfde weg als ik: via de uitgeverij Best of YA. Pre-orderers van één van de boeken van Sarah J. Maas kregen deze tas, maar Europa doet nooit mee met zulke gave acties. Gelukkig kreeg ik deze tas van de allerliefste Jessie Kuup van Best of YA die destijds mijn stagebegeleider was. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Deze tas is dus niet apart te verkrijgen.

 

Hebban totebag

Deze totebag van Hebban was de goodiebag van YALFest 2015. Ik vind deze tas erg leuk. Ik vind het vooral heel tof dat deze totebag roze letters heeft. Dat komt namelijk niet vaak voor. Deze tas is niet apart te koop.

 

Clavis totebag

Deze totebag is van Clavis. Vorige week liet ik al een andere zien, maar dit is de allernieuwste. Deze tas zat ook in een Celebrate books box. Ik ben alleen vergeten welke haha. Ik vind de tekst erg leuk (het is zo waar!). Ik gebruik deze tas regelmatig.

 

Dit waren vijf totebags uit mijn verzameling van meer dan 30! Volgende week post ik weer een set. Welke totebag vond jij het leukst?