Mijn totebag verzameling [deel 3]

 

Ik ben waanzinnig totebag verslaafd. Niet een klein beetje – nee, echt heel erg. Zodra ik mijn handen op een totebag kan leggen doe ik het. Ik houd de webshop van bijvoorbeeld Blossom books nauwlettend in de gaten om te kijken of ze nieuwe totebags uitgeven. Ik. Moet. Ze. Gewoon. Allemaal. Hebben. Het is niet dat ik de totebags alleen wil hebben voor de heb. Ik gebruik ze namelijk fervent. Ik ben een echte totebag-carrier, zogezegd. Met winkelen, met boodschappen doen, met de hond uitlaten, naar werk of een tripje naar de bieb: ik heb altijd een totebag bij me. Ik weet dat veel van jullie net zoals ik gek zijn op totebags, daarom vind ik het leuk om de komende weken iedere keer een stukje van mijn verzameling te laten zien! Ik vermeld waar ik ze vandaan heb en wat ik er wel of niet mooi aan vindt. Kijk je mee?

Het is alweer tijd voor het tweede derde van mijn totebag verzameling-show! Dit keer zijn de kleine totebags aan de beurt. Ik ben gek op kleine totebags die net groot genoeg zijn om je boek in te stoppen. Hierdoor beschadigd je boek niet. Ik gebruik deze totebags dagelijks: als ik ergens heen ga neem ik altijd een boek mee die in een kleine totebag zit.

De totebags van deze keer:

 

 

 

Totebag uit de boekhandel

Deze totebag heb ik gekocht bij Broese in Utrecht. Ik weet eigenlijk niet van wie deze totebag is. Op het tasje staat het ook niet. Het is in ieder geval een hele mooie stevige totebag. De letters die je ziet zijn niet gedrukt maar genaaid. Erg luxe! De tas is ook lekker dik waardoor je je boek er veilig in kunt bergen. Deze totebag was ook aardig duur geloof. Uit mijn hoofd heb ik er €6.95 voor betaald. Ik weet het niet precies meer. Deze totebag is gewoon te koop in de boekhandel!

 

Fairyloot jacket

Eigenlijk geen totebag, maar ik bespreek ‘m toch: deze jacket krijg je in elke Fairyloot box. Ik vind deze tasjes super handig. De boeken zitten er altijd in verpakt. Hierdoor beschadigd je boek niet. Deze jacket is dus eigenlijk ‘gratis’. Hij zit namelijk bij je Fairyloot inbegrepen. Ik vind het logo van Fairyloot erg mooi, dus ik gebruik dit zwarte tasje vaak.

 

Voorkant

Achterkant

Young & Awesome totebag

Deze totebag is zó leuk! Hij is van Uitgeverij Young & Awesome en hij is ook echt awesome. Deze totebag heeft lange hengels waardoor je dit tasje makkelijk over je schouder kunt dragen. Heel erg handig als je even je handen vrij wilt houden. Daarnaast is deze tas lekker dik en stevig én dubbelzijdig bedrukt. Deze tas is in boekhandels te verkrijgen voor € 4.95. Must-item!

 

Celebrate Books totebag

Deze totebag zat in een van de Celebrate Books boxen. Deze totebag is dus exclusief en nergens anders te verkrijgen. Ik vind het ontwerp van deze totebag erg gaaf. Ik heb ‘m zelf helpen ontwerpen (ik werk namelijk bij Celebrate books). Ik vind alleen wel dat de stof van het tasje dunner is geworden dan ik had verwacht. Het had best wat steviger mogen zijn. Voor de volgende keer houden we daar rekening mee!

 

 

Dit waren vijf totebags uit mijn verzameling van meer dan 30! Volgende week post ik weer een set. Welke totebag vond jij het leukst?