Mijn totebag verzameling [deel 4]

 

Ik ben waanzinnig totebag verslaafd. Niet een klein beetje – nee, echt heel erg. Zodra ik mijn handen op een totebag kan leggen doe ik het. Ik houd de webshop van bijvoorbeeld Blossom books nauwlettend in de gaten om te kijken of ze nieuwe totebags uitgeven. Ik. Moet. Ze. Gewoon. Allemaal. Hebben. Het is niet dat ik de totebags alleen wil hebben voor de heb. Ik gebruik ze namelijk fervent. Ik ben een echte totebag-carrier, zogezegd. Met winkelen, met boodschappen doen, met de hond uitlaten, naar werk of een tripje naar de bieb: ik heb altijd een totebag bij me. Ik weet dat veel van jullie net zoals ik gek zijn op totebags, daarom vind ik het leuk om de komende weken iedere keer een stukje van mijn verzameling te laten zien! Ik vermeld waar ik ze vandaan heb en wat ik er wel of niet mooi aan vindt. Kijk je mee?

In dit vierde deel van mijn totebag verzameling zitten een paar van mijn favoriete en meest gedragen totebags. Benieuwd? Lees dan snel verder!

De totebags van deze keer:

 

 

 

Celebrate Books totebag

Deze totebag is zooooo mooi! Dit is een van mijn lievelingstotebags. Hij zat in de Sarah J. Maas Special van Celebrate books. Ik vond dit persoonlijk een van de gaafste items uit die box. Emmy van Zonenmaan.net heeft dit ontwerp gemaakt en ik vind het fantastisch. Het is simpel maar heel erg sprekend. Bovendien vind ik de kleur blauw erg mooi. Ik draag deze totebag nog niet omdat ik ‘m graag nog even netjes wil houden. Ik vind ‘m nog te mooi haha. We hebben nog een aantal van deze tassen over, dus als je er eentje wilt moet je me maar mailen (willemijn@celebratebooks.nl). Hij kost € 3.95.

 

 

Celebrate books totebag

Nog een totebag uit de Celebrate books box! Deze tas zat in de Reaching for the stars box. Ik vind het een waanzinnig mooie tas. Het is een van de mooiste die ik heb. Ik vind het design zo mooi. Caithlin van Booklove Speciality Shop heeft het gemaakt. I love it. Deze totebag is niet apart te koop.

 

 

Voorkant

Achterkant

Young & Awesome totebag

Whoehoe, Young & Awesome is echt zo lekker bezig! Dit is een van de beste totebags die ik heb. Deze tas is super stevig. Ik heb er zelfs eens acht liter aan cola flessen in verscheept: no problemo! De stof van deze tas is super stevig. Bovendien is deze tas dubbel bedrukt. Deze tas kost € 4.99 en verkrijgbaar in de betere boekhandel. Ik raad deze tas heel erg aan. Hij is super handig! Ik gebruik ‘m heel vaak.

 

 

Celebrate Books totebag

Nóg een Celebrate books totebag! Deze tas zat in de Face your Fears box. Ik vind dit een hele gave tas. De combi van de rode hengsels met de tas vind ik erg cool. Helaas is de stof van deze tas een beetje dun. De tekst vind ik daarentegen heel erg leuk. Deze tas is nog verkrijgbaar voor € 2.50 (stuur maar een mail naar willemijn@celebratebooks.nl).

 

Celebrate Books totebag

Deze totebag is een luxe uitvoering. De stof is super stevig en heeft een bodem en is dubbel gevoerd. Deze tas heeft Celebrate Books speciaal laten maken voor YALFest. Hij kost € 5.95 en is nog steeds te bestellen. Ik gebruik deze tas altijd als ik boodschappen ga doen. Er kan echt super veel in. Bovendien vind ik het ontwerp van Emmy van Zonenmaan heel tof. Het is heel schattig!

 

LS Amsterdam totebag

Deze totebag is een beetje het lelijke eendje van deze set. Deze totebag is al best oud (al twee jaar) en is stiekem best wel lelijk haha. Ik zit eraan te denken om ‘m eigenlijk weg te doen. De hengsels zijn heel raar kort waardoor de tas ook niet handzaam is. Bovendien staan er allemaal namen van auteurs waar ik weinig mee heb. Ik heb deze tas gekregen op een meeting bij LS Amsterdam. Deze tas is niet apart te koop.

 

Dit waren zes totebags uit mijn verzameling van meer dan 30! Volgende week post ik weer een set. Welke totebag vond jij het leukst?