Mijn totebag verzameling [deel 6]

 

Ik ben waanzinnig totebag verslaafd. Niet een klein beetje – nee, echt heel erg. Zodra ik mijn handen op een totebag kan leggen doe ik het. Ik houd de webshop van bijvoorbeeld Blossom books nauwlettend in de gaten om te kijken of ze nieuwe totebags uitgeven. Ik. Moet. Ze. Gewoon. Allemaal. Hebben. Het is niet dat ik de totebags alleen wil hebben voor de heb. Ik gebruik ze namelijk fervent. Ik ben een echte totebag-carrier, zogezegd. Met winkelen, met boodschappen doen, met de hond uitlaten, naar werk of een tripje naar de bieb: ik heb altijd een totebag bij me. Ik weet dat veel van jullie net zoals ik gek zijn op totebags, daarom vind ik het leuk om de komende weken iedere keer een stukje van mijn verzameling te laten zien! Ik vermeld waar ik ze vandaan heb en wat ik er wel of niet mooi aan vindt. Kijk je mee?

De laatste editie van Mijn totebag verzameling is er alweer! In dit artikel laat ik mijn laatste paar totebags zien.

De totebags van deze keer:

]

 

 

Paper Towns bag

Ik heb eigenlijk geen idee hoe ik aan deze bag van Paper Towns kom. Ik vind het boek Paper Towns echt verschrikkelijk dus ik weet eigenlijk ook niet wat ik met deze tas doe haha. Het is een goedkope plastic tas met een quote van Paper Towns erop. Deze tas kun je niet apart bestellen. Ik heb ‘m in ieder geval nog nooit ergens anders gezien.

 

 

Blossom Books totebag

Deze totebag is van Blossom Books. Ook deze tekst vind ik weer erg leuk. Wil je deze tas bestellen? Klik dan hier. Hij kost € 4.50.

 

 

Blossom Books totebag

Deze totebag is van Blossom Books. Ik vind deze tekst minder. Vooral omdat nu het logo van de webshop van Blossom books nu precies zo is. Wil je deze tas bestellen? Klik dan hier. Hij kost € 4.50.

 

 

 

Blossom books totebag

Deze totebag van Blossom Books vind ik heel erg leuk. Hij is simpel maar pakkend. Bovendien ben ik een echte bookjunk dus hij is op mijn lijf geschreven. Wil je deze tas bestellen? Klik dan hier. Hij kost € 4.50.

 

 

Blossom Books totebag

Deze totebag van Blossom Books vind maar niet heel erg super. Er is wel een bijpassende boekenlegger bij deze tas beschikbaar. Dat vind ik erg cool. Dan heb je echt een setje. Wil je deze tas bestellen? Klik dan hier. Hij kost € 4.50.

 

Dit waren al mijn totebags! Artikel gemist? Kijk dan vooral even terug in het overzicht. Het waren in totaal 32 totebags. Welke was jouw favoriet?