My Harry Potter Life Tag

 

Ik werd door Melissa’s Bookwork getagd voor de My harry Potter Life Tag! Melissa tagde me al een half jaar geleden (schaam), maar ik was deze tag helemaal vergeten. Ik ben blij dat ze nog een keer aan mijn jasje trok, want deze tag is zó leuk! De bedoeling van deze tag is dat je 4 boeken uitkiest waar je vervolgens deze Harry Potter tag mee gaat spelen. Hoe zou mijn leven als Harry Potter eruit zien? Ik heb gekozen voor:

 

1] Heartless van Marissa Meyer
2] The Glittering Court van Richelle Mead
3] A Darker shade of magic van V.E. Schwab
4] The Girl at midnight door Melissa Grey

Ik heb deze boeken gekozen omdat ik ze pas nog heb gelezen en dus vers in mijn geheugen liggen. Nou, nu is het tijd voor de tag!

 

 

Your Wand.
Open book 1 (Heartless) at a random page. The first noun you see will be what your wand is made of

‘encircled her and he turned, cathing her mid-fall. Cath found herself hanging in his arms’. Brr. Mijn toverstok is dus gemaakt van armen? Jikes. Het zijn in ieder geval de armen van Jest, dus dat vind ik dan minder erg (want Jest is bea), maar alsnog een beetje gek haha!

 

Your Pet
Does book 2 (The Glittering Court)  have animals? One of those animals will now be your pet. If the book doesn’t have any animals, then I’m sorry but your pet-less. 

Jep! Adelaide wordt van feest naar feest gereden in een koets! Die koets heeft meerdere paarden als span. Dus ik meen dat ik dan een paard als huisdier heb? Cool, had ik altijd al willen hebben! Ik doe nu net alsof Adelaide wordt vervoerd door Friese paarden, want die wil ik het liefst haha.

 

Your Hogwarts House
Open book 3 (Darker shade of magic) at a random page. Whatever House you’d think the character’s name you first see belongs to, is your House (woah that’s a weird sentence, hope that made sense)

De eerste naam die ik tegen kwam was Lila op bladzijde 162. Ik vind het moeilijk om te zeggen in welk huis Lila zou horen. Holland is daarentegen veel makkelijker (Slytherin, duhu!). Maar Lila? Mmh.. Lila is ook aardig trots, dus misschien ook Slytherin, maar ze haat machtswellustige, irritante mannetjes. Ze heeft daarentegen ook wel weer wat weg van Gryffindor, aangezien Lila heel dapper is en een harde vechter is. Maar als ik zou moeten kiezen ga ik toch voor Slytherin, want Lila kan aardig geniepig zijn en wil graag winnen. Én ze is best competitief.

 

Make Your Golden Trio Complete
Open book 4 (The Girl at Midnight) at a random page. The first two names will be your best friends and complete your squad. If there’s only one name at said page, open another random page.

Joepie! Ivy en Echo zullen mijn vrienden zijn volgens bladzijde 202. Echo is de hoofdpersonage in deze serie en ik vind haar erg leuk. Bovendien is Echo niet vies van een beetje actie en ze kan goed vechten. Iets wat ik totaal niet kan. Ivy is een donkere Avicen, een oeroud volk dat menselijk is, maar vogel trekjes heeft (veren als haren, langere vingers en vogelogen). Ivy is super loyaal, dus aan haar zou je een goede vriendin hebben.

 

Your Head of House
Open book 1 (Heartless) at a random page. The first name you’ll see will be your Head of House

Ah nee, afschuwelijk dit! De eerste naam is ‘the King’ op 202. Als ik iemand RETE irritant vind is het wel de koning uit Alice in Wonderland. Een druiperig, onder de plak, laf, irritant, klein mannetje. Bleh. Dat is echt geen goede leider van je huis!

 

Your ‘Draco Malfoy’
Naturally you’ll need your arch nemesis/school rival. Open book 2 (The Glittering Court)   at a random page, the first name you’ll see will be your enemy.

Dat is Tamsin! Tamsin, een van de meiden die ook de Glittering Court volgt, zou best een goede Draco Malfoy zijn haha. Ze is namelijk best jaloers aangelegd en kan erg achter de ellebogen zijn. Perfecte match dus!

 

 

Your Patronus
Open book 3  (A Darker Shade of Magic) at a random page. The first living creature you’ll see will be your Patronus

Ik vrees dat ik Patronusloos ben! Bladzijde 266 van A darker shade of Magic is midden in een gesprek en daar komen geen wezens in voor, behalve personen. Er komen sowieso geen dieren in A darker shade of magic voor, maar wel een heel eng wezen: de zwarte steen. Ik neem die dan wel als Patronus. Lijkt me een goede keus, want die steen heeft heel veel macht, maar hij is ook heel donker en neemt er altijd wat voor terug. Magic comes with a price, deerie!

 

Will You Win the House Cup?
How many pages does book 4 (The Girl at midnight) have? That’s how many points you’ll House have at the end of the school year. If the book has more than 400 pages it will have won the Cup, congrats

Meh, The Girl at midnight heeft 362 punten! I guess I have lost!

 

 

Deze tag vond ik super, super, super leuk! Het is echt grappig om het zelf te proberen. Ik geef deze tag door aan: Belle’s Book Adventures!

 

One thought on “My Harry Potter Life Tag

  1. Aaaah deze is echt ontzettend leuk! Ik ga hem zo snel mogelijk invullen, nu al zin in <3
    Ik zie Lila inderdaad ook wel in Slytherin! Volgens mij zou ze zich daar ook prima thuis voelen 🙂

Comments are closed.