Onweerstaanbaar – Rebecca Yarros


Nadat ik Onverwacht (Flight & Glory #3) deze week had gelezen, kon ik gewoon niet anders dan meteen Onweerstaanbaar lezen! Bereid je voor op een hulde aan Rebecca Yarros, want ik ben zo waanzinnig fan geworden. Ik raad iedereen, maar dan ook iedereen aan om dit boek te lezen. Ik heb deel 1 van deze serie zelfs als e-book gekocht voor mijn moeder en op haar E-reader gezet, omdat ik vind dat ze perse dit boek moet lezen (ook al is mijn moeder een echte thrillerverslaafde). Wat Rebecca Yarros doet met mijn hart, doet geen enkele auteur na. Van de eerste bladzijde tot de laatste: het is een rollercoaster aan levensechte, en zeer realistische emoties. Het verhaal is zo puur en zo mooi. Ik val gewoon in katzwijm.

Toen ik Onweerstaanbaar dicht sloeg omdat ik het uit had, had ik direct verschrikkelijke buikpijn. Onweerstaanbaar is namelijk het allerlaatste deel van de Flight & Glory-serie en IK HAAT HET. Ik wil MEER. Meer Josh. Meer Ember. Meer sexy, beschadigde militairen. Meer prachtige romances! Ik heb me na het uitlezen van Onweerstaanbaar direct in de serie The Wild Aces gestort, omdat ik gewoon geen genoeg kan krijgen van Rebecca Yarros. Ik vond Onweerstaanbaar echt het beste boek van allemaal, omdat het zo puur was dat ik er continue van moest huilen. Ik vond de gecompliceerde relatie van Josh en Ember werkelijk waar prachtig om te lezen. Rebecca Yarros liegt niet: een goede relatie is niet alleen maar goede seks en een knap koppie. Het is onzekerheid, middernachtelijke ruzies, hartenpijn en grove woorden. Met name het einde van het boek vond ik bewonderenswaardig. Omdat het zo echt aanvoelde, ben ik alleen maar meer van Josh en Ember gaan houden (zij waren al absoluut mijn favoriete koppel). En wat heb ik gehuild. Tranen met tuiten. Echt. Nu ik dit tik krijg ik gewoon weer tranen. Het is zo mooi!

Heb jij deze serie nog niet gelezen? Alsjeblieft, ga dat doen! Het is ZO GOED! Onweerstaanbaar is absoluut onweerstaanbaar en de volledige vijf sterren meer dan waard. Nu ga ik in bed knuffelen met het boek en bidden dat Rebecca nog meer gaat schrijven. *diepe, verliefde zucht*.

 

‘Onweerstaanbaar’ van Rebecca Yarros is het laatste deel in de serie ‘Flight & Glory’. Dit boek heeft dezelfde hoofdpersonen uit het eerste deel, ‘Onverminderd’. Josh en Ember hebben samen veel doorstaan: afstand, verdriet, het zware militaire leven. Dat alles heeft Ember nooit echt gewild, want nadat haar vader is omgekomen in Afghanistan heeft zich een angst in haar genesteld die er met geen stok valt uit te slaan. Het laatste wat ze dan ook wil is Josh naar Afghanistan vertrekken, en dat is precies wat er in ‘Onweerstaanbaar’ gebeurt. Rebecca Yarros weet als vrouw van een militair als geen ander hoe dat is en beschrijft het prachtig invoelend.

 

 

 

Koop bij bol.com