Het Einde – Elle Kennedy

Dean Di Laurentis krijgt altijd alles wat hij wil. Hij is nog geen meisje tegengekomen dat zijn charmes kan weerstaan. Totdat hij Allie ontmoet.

Allie Hayes gaat bijna afstuderen, maar heeft nog geen idee wat ze daarna wil gaan doen. En ze heeft het ook nog eens net uitgemaakt met haar vriend. Een rebound met Dean, de one night stand-koning van het populaire ijshockeyteam, kan ze niet weerstaan. Maar één ding weet ze zeker: een herhaling van de wilde nacht met Dean gaat er niet komen.

Dean heeft een geweldige nacht met de gevatte Allie, en hij blijft daarna maar aan haar denken. Maar Allie zegt dat het bij die ene keer moet blijven en dat ze alleen vrienden wil zijn. Dat laat Dean niet zomaar gebeuren en hij zet alles op alles om Allie te veroveren.

Elle Kennedy = eindeloos genieten als je het mij vraagt. Zij is één van de auteurs waar ik gewoon instant alles van wil hebben. Punt. Geen discussie. Ik heb nu drie boeken van haar gelezen en elk boek heeft standaard dezelfde verslavende mix: een kick-ass vrouwelijk hoofdpersonage, heerlijke sexy (iets wat cocky) mannen, lekkere romance, goede, expliciete seks en een verhaal om van te kwijlen. Nee, Elle Kennedy stelt gewoon nooit teleur.

Ik vond Allie tot nu toe de beste chick die Elle ooit beschreven heeft. Ze is slim, weet heel goed wat ze wil, is serieus maar is niet bang voor een uitdaging. Ik vond haar zeer prettig (ik was af en toe zelfs een beetje jaloers op haar #ikwilookzocoolzijn) en ik vind het jammer dat haar verhaal nu klaar is. Maar gelukkig verschijnt ze nog in het volgende deel als sidecharacter. Ik vind deze Off Campus-serie een van de betere NA-series die er zijn. Zelfs nog ‘lekkerder’ dan de Wait for You-serie van Jennifer L. Armentrout. Ja, het is gewoon genieten!

Ik moet wel eerlijk toegeven dat er een stuk in het boek zit (ergens aan het einde) dat ik een beetje jammer vond. Het was heel random en deed het plot wat mij betreft niet ten goede, maar dat is eigenlijk het enige wat ik kan opnoemen als enige kritiek. Ik ben RETE benieuwd naar deel 4, want Het Einde eindigt heel smeuïg. Het maakt een opstapje naar twee andere personages en ik ben daar heel benieuwd naar #ramptoerist.

Ik raad deze serie aan iedereen aan die van NA houdt en kan genieten van lekkere kerels *wink wink*