Shadows – Jennifer L. Armentrout

‘Shadows’ is de prequel voor de echte fans van de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Niet Katy en Daemon, maar Daemons broer Dawson en Bethany staan in ‘Shadows’ centraal. Dawson wil zijn identiteit als Luxen verborgen houden, dus een relatie beginnen met een mens is geen optie. Maar de aantrekkingskracht tussen hem en Bethany valt niet te ontkennen. De geheimen die hij met zich meedraagt, veranderen haar leven en brengen haar in gevaar. Deze novelle van Jennifer L. Armentrout is echt een cadeautje voor iedereen die de Lux-serie heeft verslonden.

Een mini recensie voor een mini boekje: Shadows telt maar 208 bladzijdes, maar dat deert niet. Shadows is namelijk een prequel zoals een prequel hoort te zijn: je weet ongeveer hoe het verhaal gaat lopen, maar toch is het spannend en leuk om te lezen. Dit boek zat voor mij vol verrassingen. Dawson integreerde mij enorm dus ik ben blij dat Jennifer dit boek heeft geschreven.

De romance in dit boek is echt genieten. Het is zo lief en gaat zo soepeltjes. Veel leuker dan Deamon en Kitty (want wat hadden die een gezeik eerst! MAN!). Ik vond Bethany cool en Dawson gewoon heel lief. Het geeft goede achtergrond informatie. Ik had tijdens de boeken niks met Bethany maar na het lezen van deze novella, vind ik het jammer dat ik niet meer van haar heb genoten. Want ze is tof!

Shadows is de 7,99 EUR meer dan waard! Echt niet duur voor zo’n goede novella!