Egotripper – Vi Keeland

Emerie is ‘s avonds laat nog haar nieuwe kantoor aan het inrichten, als er een inbreker voor haar neus staat. Wanneer ze hem met haar krav-maga-skills te lijf gaat, vindt hij dat alleen maar hilarisch. Hij blijkt helemaal geen inbreker te zijn: hij is Drew Jagger, de echte huurder van het pand. Emerie is opgelicht, en de huurbaas aan wie ze de aanbetaling heeft gedaan is nergens meer te vinden. Drew krijgt medelijden met Emerie wanneer hij hoort hoeveel geld ze kwijt is, en dat ze nu met meubels en al op straat staat. Hij doet haar een aanbod: als ze zijn telefoon opneemt zolang zijn secretaresse op vakantie is, mag Emerie nog even in zijn kantoor blijven tot ze een nieuwe plek heeft gevonden.

Drew is ietwat arrogant, drop dead gorgeous, en een nietsontziende echtscheidingsadvocaat. Emerie is zachtaardig en een succesvolle relatietherapeut. Ze hebben niets met elkaar gemeen. Behalve dan een wederzijdse aantrekkingskracht die met de dag lastiger wordt om te weerstaan

Egotripper is het allereerste boek van Vi Keeland dat ik heb gelezen, en na dit boek wil ik wel meer van haar lezen. Egotripper leest namelijk als een trein en ik heb dik zitten genieten. Dit boek is namelijk net als een kokette vriendin die op een vunzige manier al haar nachtelijke avonturen met je deelt terwijl je samen lekker aan de wijn zit. Het is hilarisch, zeer smakelijk en vooral lekker easy. Met Egotripper kun je lekker ontspannen.

Het boek heeft geen geniaal plot of goede diepgang, maar toch ben ik wel tevreden over dit boek. Het plot lag namelijk niet in het feit wanneer ze nou gingen seksen (dat heb je heel vaak met NA), maar lag juist buiten hun relatie. Dat vond ik wel tof. Een keertje wat anders! Natuurlijk gaat het wel op de typische romantische, makkelijke manier, maar dat is helemaal niet erg. Als je dit genre leest, moet je niet hoogdravende plotwendingen verwachten. Ik had bovendien nog nooit een office-romance gelezen, dus ik vond dit heeeerlijk. Deel 1 wil ik ook erg graag lezen (je kunt de delen apart lezen van elkaar).

Dit boek bevat natuurlijk expliciete seks, maar er is meer. Er wordt namelijk volop geslingerd met ‘pikante’ vleeswaren en zinnen. Zoiets als ‘ik stop mijn vinger in je kont’ of ‘ga liggen ik zuig al het sap uit je kutje’ zul je zeker tegen komen. Ik heb een paar keer heel hard geknipperd en een beetje schunnig zitten lachen. Van mij hoeven zulke opmerkingen namelijk niet haha. Word er niet echt warm van. Sorry Vi Keeland.

Heb je zin in een heerlijke wegdroom NA? Dan is dit boek voor jou!