Het doel – Elle Kennedy

Sabrina James heeft haar plannen op een rijtje:met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een prestigieus advocatenkantoor.

Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor een relatie. Op een avond uit ontmoet ze de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar gelijk helemaal ziet zitten. Sabrina zwicht voor zijn charmes en besluit hem één kans te geven. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen…

Ik ben blij dat Elle Kennedy ons de mogelijkheid heeft gegeven om over Sabrina James te lezen, want na boek 3, Het Einde, wilde ik echt meer weten. Een stonecold, maar super mooie bitch? Dat smaakt naar meer wat mij betreft! In dit boek leren we Sabrina, waar DiLaurentes zo’n hekel aan heeft, van binnen en van buiten kennen! Zoals ik al dacht schuilt er veel achter haar bitchy masker. Ik vond het leuk om daarover te lezen.

Bovendien gebeurt er iets heel ‘volwassen’ in dit boek. Als het het einde van Het Einde hebt gelezen, dan weet je wat ik bedoel. Ik vond dat een goede toevoeging. Ze zeggen weleens ‘Wil je grote mensen dingen doen, dan moet je ook je verantwoording nemen’. Nou, dat doen ze!

Ik vond John Tucker het E-I-N-D-E! Hij is roodharig, heeft een baardje en gewoon heel erg integer (en heeft spierballen – hallo perfectie?). De romantiek tussen Sabrina en hem is complex, en soms een beetje melodramatisch, maar dat is heerlijk om over te lezen.

Alle ingrediënten zijn er: lekkere kerel, intelligente, gecompliceerde meid, universiteit en steamy scene’s. Over het algemene verhaal ben ik helaas minder enthousiast. Er gebeurde echt heel erg weinig en het einde was zonder hobbels, groot plot of ‘oh!’ of ‘ wauw’ moment. Dat vond ik wel jammer, maar verder is het een leuke Elle Kennedy. Ik kijk uit naar de Brair U serie die Uitgeverij Volt gaan uitgeven (doet even een jubellied zingen voor deze uitgeverij!).