Onweerstaanbaar – Vi Keeland, Penople Ward

Soraya zit in de metro onderweg naar haar werk als haar aandacht wordt getrokken door de man schuin tegenover haar. Hij is adembenemend knap, maar doet heel onbeschoft tegen iemand aan de telefoon. Een paar haltes later stapt hij vlak voor de deuren dichtgaan uit. In zijn haast heeft hij niet door dat zijn telefoon op de grond valt.

Als Soraya die netjes op zijn kantoor af komt leveren, komt hij niet eens zijn kantoor uit om haar te bedanken. Ze besluit verder geen tijd aan hem te verspillen, maar stuurt hem wel nog even een berichtje om te laten weten wat ze van zijn gedrag vindt. Wat ze niet had verwacht, is dat de arrogante man daarna nog contact met haar op zou nemen. En wat ze helemáál niet had verwacht, is dat hun appjes vervolgens barsten van de chemistry.

Onweerstaanbaar is een boek dat je af en toe gewoon even nodig hebt: humor, een mooie man, hete scène’s, nog een keer humor en een easy plot. Dit is het vierde boek dat ik van Vi Keeland heb gelezen, en ik vind het zeker weten de grappiste tot nu toe. Dat kwam vooral door Soraya. Zij had absoluut mijn vriendin mogen wezen!

Een sexy Pocahontas met lang zwart haar, niet op haar mondje gevallen en een geweldige portie humor in combinatie met lef. Ik vond het geweldig! Soraya is alles wat ik niet ben en ik vond het heerlijk om haar mee te maken. Ik heb een paar keer hard op gelachen. Op mijn Instagram (@Blogthespinebreakers) heb ik een paar keer hilarische quote’s gedeeld. Zoals ‘Mijn leven was niet bepaald Sex and the City. Het was eerder Sex and the Pity. Of Sex and the Shitty’. Deze quote is uit zijn context gehaald lang niet zo grappig, maar ik garandeer je: Onweerstaanbaar laat je hardop lachen!

Daar komt nog eens bij dat Soraya en Graham zijn daarbij nog eens water en vuur en daardoor lekker steamy. Uiteraard heb ik ook een geen met mijn ogen gerold door de kant-en-klare vuurwerkseks en het dominante gedrag van Graham, maar ach – dat hoort een beetje bij de boeken van Vi Keeland. Niks geen #metoo hoor. Het is heerlijk, grappig en hilarisch! En ogen rollen is soms gewoon lekker om te doen.

Onweerstaanbaar is dus absoluut een aanrader voor wie van NA houdt en heerlijk wilt lachen.