De Player – Vi Keeland

Delilah Maddox is sportverslaggever. Ze heeft net promotie gemaakt en mag voor het eerst voor de camera spelers interviewen. Haar eerste gesprek is met de beroemde quarterback Brody Easton. Hij maakt het haar niet bepaald gemakkelijk, maar Delilah weet zich ondanks al zijn plagerige opmerkingen staande te houden. Wanneer ze hem de volgende wedstrijd weer moet interviewen, besluit ze hem terug te pakken.

Brody is erg onder de indruk van de knappe Delilah en hoe goed ze is in haar werk. Helaas wijst Delilah hem af als hij haar mee uit vraagt, omdat ze niet wil daten met een player. Maar zo gemakkelijk laat Brody het er niet bij zitten…

Het is toch fijn als een schrijver gewoon precies geeft wat ze altijd beloofd? Vi Keeland is een auteur die dat doet. Een Keeland-boek betekent flirten, rode wangen, een mooie vent, een catchy hoofdpersonage en een leuk low-minded boek vol lach momenten. Ik kan er van genieten.

De Player is weer een Keeland-boek pur sang. Verwacht geen diepgaande emoties, maar verwacht hotte scènes. Verwacht geen geweldig plot, maar een vermakelijk en makkelijk plot die je heerlijk wegleest. De Player is een lekkere versnapering voor als je een keer zin hebt in een lekker, vermakelijk boek. Ik zou er niet aan moeten denken om altijd maar boeken zoals The Priory of the Orange Tree of Strange The Dreamer te moeten lezen. Phoe! Daar wordt je helemaal lam van!

Als je van sportkerels houdt dan is deze Vi Keeland helemaal een aanrader. Brody is arrogant, veel te knap, veel te gelukt en heeft horden vrouwen om zich heen. Daarnaast is hij ook nog eens een cocky bitch. Ik vond het vermakelijk!

Dus, ik je zomertas mag een Vi-Keeland boek niet missen. Zonnebril op en bakken maar in de zon onder het genot van een lekker boek!