Fanart haul – Annemijn Ras: the girl with magic paintbrushes

Frozen_Raider2

Elsa in de stijl van Tumb Raider (Lara Croft) – My-Anne

I_lost_a_friend (1)

Een scene uit het verhaal van Peter Pan – My-Anne

We love fanart: dat is een ding wat zeker is. Tekeningen, liedjes, quote’s in een mooie foto, gedichten: maakt niet uit! Alles wat uit het hart komt van een fan is bijzonder. Het laat zien dat een goed verhaal verder gaat dan alleen de woorden op papier tussen een harde cover. Wij pakken het verhaal verder op, waar de schrijver, die ons zo veel heeft laten mee maken en heeft laten zien, het verhaal los laat. Het verhaal gaat leven in onze ziel, en daar komen soms prachtige dingen uit. Nu ben ik zelf niet zo’n creabea-bij, maar dat neemt niet weg dat ik er niet ontzettend van kan genieten. O, het tegenovergestelde zelfs! Ik hou van fan-art. Simpel, fantastisch, klein, beetje lelijk, guur, lomp of groot; give it to me! Ik vind het fascinerend om te zien hoe hetzelfde verhaal verschillend bloeit in ieder hart. Ik vind het vooral heel vet als mensen tekeningen maken van fictional characters die we nog niet gezien hebben in films (zoals Alina uit Schim en Schaduw of Meghan uit de Iron Fey series), zodat de tekenaar het uiterlijk echt alleen geïnspireerd is door het verhaal zelf, en niet beïnvloed is door grote filmfirma’s. Fantasie, fantasie: het blijft zo’n ongelofelijk belangrijk ingrediënt voor ons als lezers. En als je zelf de handige handen niet hebt, des te meer kun je genieten van de mensen die het wel hebben. Soms laten bepaalde fan-art stukken je even schrikken van weergaloze schoonheid. Dat had ik dus, toen ik afgelopen week door mijn facebook home page scrolde. Ik zag een prachtige tekening van Katniss Everdeen. And no way: het meisje die het getekend had kwam uit Nederland. And what? Ze is ook nog eens heel leuk, bescheiden en integer. Neppe tekeningen dan? Absoluut niet! Graag wil ik jullie voorstellen aan Annemijn Ras: the girl with magic paintbrushes

Annemijn Ras: een ras-talent dus. Dat deze leuke dame uit Urk nog niet bij Dinsey werkt is voor mij werkelijk een raadsel. Kijk even op www.my-anne.deviantart.com, en je merkt al gauw dat je printer hete overuren draait: je wilt ze allemaal hebben EN WEL NU! Van Ariel, Katniss Everdeen tot de Egyptische prinses die Mozes uit het water trekt: je vindt allemaal verschillende onderwerpen tussen haar tekeningen. Met een bepaalde sweet sexyness weet ze haar vrouwelijke personages prachtig neer te pennen en haar mannenpersonages zijn om te kussen. Ja, jaloezie dus. Hele erge, maar vooral ook intense bewondering. Door haar perfect nagetekende Disney personages verdenk je haar er gewoon van dat ze het overtekent, dus ik heb haar stiekem gecontroleerd (wantrouwige Hollander die  ik ben)! De posities waarin ze haar personages tekent zijn niet altijd terug te vinden op internet. Bovendien heeft ze deze prachtige banner op verzoek van ons getekend. Vals alarm dus, Annemijn kan gewoon echt zo goed tekenen. Ja, je mag groen worden van jaloezie.

Nadat ik uren heb gezwijmeld bij haar tekeningen, wilde ik graag meer weten van deze tekeningen en het meisje die ze tot leven wekt. Wie is Annemijn en hoe komen haar prachtige scheppingen tot leven op papier? Ik stelde haar een paar vragen:

 1. Allright, first things first: van wie heb jij dat ongelofelijke talent geërfd? Is je moeder een muse ofzo?

Mijn beide ouders zijn niet zo creatief aangelegd. Waar mijn talent vandaan komt is mij ook een groot raadsel. Ik ervaar het zelf als een geschenk van boven. Ik ben namelijk Christen.

 1. Tekende je als kind al zo fantastisch? En was dan de hele klas niet groen van jaloezie?

De interesse voor tekenen zat er inderdaad al heel vroeg in. Ik kon helemaal opgaan in de illustraties van (prenten)boeken. Ik kon als kleuter minutenlang naar de bladzijdes turen op zoek naar details en alles in mij opnemen wat er te ontdekken viel. Als schoolkind was ik absoluut niet beter in tekenen dan de andere kinderen. Misschien net iets boven gemiddeld. Maar in groep 8 had ik een meester die goed kon tekenen en dat heeft bij mij een grote indruk achter gelaten. Ik begon poppetjes te tekenen in verschillende outfits en deze bewaarde ik dan in mijn potlodendoosje. Andere meiden keken toen inderdaad dit kunstje af, want al gauw had ik een rage gestart. Alleen bij hen waaide dit over en bij mij is het nooit meer gestopt.

 1. Wat is je absolute droom?

Ik ben bijna klaar met mijn studie en dan ben ik schooljuffrouw voor op de basisschool. Dit is een prachtig beroep! Hier komt mijn handigheid met tekenen ook echt van pas. Het lijkt mij onwijs gaaf om een kinderboek te illustreren en deze ook uit te geven. Ik ben al bezig met het maken van een prentenboek en als het af is ga ik kijken of ik het uit kan geven. Ik heb ook wel eens nagedacht over een carrière in de animatiewereld (werken bij Disney, als je groot gaat dromen). Maar ik denk dat wanneer je onder zoveel druk gaat werken, dat het ten koste gaat van je plezier. Dit wil ik voorkomen.

 1. Ik zag dat je verschillende onderwerpen tekent. Zo zag ik scenes uit de bijbel, fictional characters uit populaire boeken, Disneyfiguren en je eigen familie zelfs. Wat teken jij nou echt het liefst?

Juist deze variatie is zo aantrekkelijk! Na een aantal Disneyfiguren achter elkaar wil ik echt eens wat anders, en dan komt mijn zelf verzonnen personage weer aan bod. En na een hoop tekeningen over haar, wil ik weer eens een jeugdfoto na tekenen in mijn cartoon stijl. Zo gaat het steeds door. Het allerliefst wil ik verschillende dingen tekenen waarbij ik mijn eigen stijl aanhoudt. Het ontwikkelen en verbeteren van mijn stijl is hartstikke leuk.

festival_by_my_anne-d8ss32u

Flip, you thief! – My-Anne

The_Worst_Game_To_Play

Katniss Everdeen – My-Anne

 1. Jij leest ook veel toch? Als jij dan leest, zijn de personages zoals Katniss Everdeen dan ook getekende figuurtjes in jouw hoofd, zoals een Ariel Disneyfilm?

Wat een leuke vraag! Deze heb ik nog niet eerder gehoord. Maar nee, ik zie ze in de eerste plaats als realistische mensen. Dit beeld wordt natuurlijk versterkt als je de films ook gezien hebt. Maar ik neem altijd wel een moment om op te kijken van mijn boek. Dan schets in mijn hoofd een plaatje van hoe de personages er als animatiefiguur uit zien. Soms komt dit ook op papier maar dan is het altijd weer anders dan hoe ik het eerst had bedacht. Het is voor mij dus ook vaak een verassing.

 1. Met welk materiaal werk je precies?

Kleurpotloden en stiften. Prismacolor kleurpotloden zijn mijn favoriete merk. Voor de rest heb ik een allegaartje aan merken zoals Bruynzeel, Lyra en Heutink potloden. Sinds een jaar (ongeveer) werk ik ook met Copic Markers. Dit zijn stiften die een alcoholbasis hebben in plaats van de gebruikelijke waterbasis, waardoor de kleuren heel goed mengen en in elkaar overlopen. Huidtinten worden hierdoor bijvoorbeeld heel ‘smooth’ om het zo maar te zeggen. Maar man, die krengen zijn duur! Je mag wel een hypotheek opnemen als je een collectie Copics aan wil leggen.

 1. Je gaat een kinderboek tekenen. Hoe geweldig is dat! Gefeliciteerd! Wil je ons daar iets over vertellen?

Tuurlijk. De titel van het boek is ‘Jantje Flapoor’. Het is een kleuterverhaaltje waarin een jongetje op zeer kinderlijke wijze leert om zichzelf te accepteren zoals hij is. Het jongetje heeft ontzettende flaporen. Belachelijk groot natuurlijk, want dat kan in een tekening! Hij belandt dankzij zijn gigantische oren steeds weer in lastige situaties. Zo kan hij niet door een supermarkt lopen zonder iets om te stoten met zijn oren. En als hij naar de film gaat klaagt iedereen die achter hem zit dat ze niets kunnen zien. Zelfs de apen in de dierentuin lachen hem uit om zijn grote oren, terwijl die zelf ook grote oren hebben! Uiteindelijk raakt hij in een situatie verzeilt waar zijn oren er juist voor zorgen dat er iets bijzonders gebeurd en neemt hij een besluit nooit meer te klagen over zijn grote oren.

 1. Ik ben dol op je Katniss Everdeen tekeningen en ik verwacht een hele hoop andere mensen ook! Kunnen wij als fan tekeningen bij jou bestellen? Zo ja, waar dan en hoe? En wat verkoop je zo al?

Als de kans zich voor doet neem ik opdrachten aan. Maar hier ben ik vaak nog best onzeker in. Er zit namelijk heel veel tijd en werk in een tekening en mijn materialen zijn ook prijzig. Ik durf niet te veel te vragen voor een tekening maar voor een paar euro ga ik niet aan het werk. Dus als iemand iets wil bestellen dan maak ik graag afspraken via de mail. De prijs hangt af van het aantal personages wat gewenst is en hoe ingewikkeld de achtergrond is. Een persoonlijk bericht op Facebook is ook een manier om met mij in contact te komen.

Zoals ik al zei: een fantastisch mens dus! En als je haar en haar tekeningen nog steeds niet in je hart gesloten hebt: ze is een grote YA- en Hungergamesfan. Heb je nog meer reden nodig om fan te worden? Afgelopen jaar heeft Annemijn een fiets gewonnen met een van haar tekeningen, maar ik vind dat dit maar een schamele prijs is voor haar kunsten. Jullie ook? Ik raad jullie echt van harte aan om haar site eens in de zo veel tijd te bekijken en je te verwonderen. Echt, het is haast net zo leuk als lezen. En kijk dan vooral niet even één seconde naar een plaatje, maar gewoon vijf dromerige minuten. Houd ook vooral haar artiestennaam in de gaten: My-Anne. En hé: haar schetsen zijn van super kwaliteit en zijn vrij om in te kleuren! Ik zeg doen!

big_ears___page_1_by_my_anne-d8v8l7x  Big Ears! – My-Anne

petite_picknick_by_my_anne-d4sb3h8

Picknick – My-Anne

One thought on “Fanart haul – Annemijn Ras: the girl with magic paintbrushes

 1. {
  {Ik heb | Ik ben {online surfen} meer dan {drie | 3 | 2 | 4} uur online
  geweest, maar ik heb nooit een interessant artikel gevonden zoalsdie van jou.
  {Het is } behoorlijk wat waard voor mij. {Naar mijn mening |
  Persoonlijk | Naar mijn mening}, als alle {webmasters |
  site-eigenaren | website-eigenaren | webeigenaren} en bloggers goede inhoud hebben gemaakt zoals jij deed, zal
  {internet | net | web} {veel meer | veel meer} is nuttiger dan ooit tevoren
  Ik {kan me niet} {onttrekken aan | onthouden van} commentaar.
  {Zeer goed | Perfect | Super }geschreven! |
  {Ik zal | Ik zal} {meteen | | onmiddellijk} {grijp | grijp | grijp | grijp | grijp } jouw {rss | rss feed} zoals ik {kan | niet kan} {vinden | vind | vind je} je {email | e-mail} abonnement {link |
  hyperlink} of {nieuwsbrief | e-nieuwsbrief} service. Heeft {u |
  | u hebt} een? {Alstublieft | Kindly} {allow | permit
  | let} me {realiseer | recogn | understand | recogn | know} {zodat | |
  opdat} ik {mag | | | | | Thanks. |
  {Het is de} {geschikte | perfecte | beste} tijd om een ​​paar
  plannen te maken voor de toekomst en {het is} tijd om gelukkig te
  zijn. {Ik heb | Ik heb} deze post gelezen en als ik zou kunnen {willen | | wensen}
  | ik u {enkele | enkele} interessante dingen voorstellen of {advies | suggesties | tips}.

  {Misschien | Misschien} u {kon | kan} volgende
  artikelen schrijven die naar dit artikel verwijzen. Ik {wil |
  | wil | verlangen om} {meer | zelfs meer} dingen erover te lezen! |
  {Het is de} {geschikte | perfecte | beste} tijd om {een paar } plannen voor {de toekomst | het verschiet }
  en {het is} tijd om blij te zijn. {Ik heb | Ik heb} {lees | leren} dit {post | submit |
  publiceren | opgemaakt} en als ik {mag | wil } | {voorstellen | aanbevelen } jij {een paar | paar} {interessant | fascinerend |
  aandacht trekkend} {dingen| onderwerpen} van {advies | suggesties | tips}.
  {Misschien | Misschien} u {kon | kan} {volgende } artikelen {met | verwijzingen naar
  | betreffende} dit artikel schrijven. Ik {wil | | willen | verlangen naar}
  {lees | leren} {meer | zelfs meer} {dingen | onderwerpen} {hiervan! } |
  {Ik heb | Ik ben} {surfing | browsing} {online | on-line} {meer dan | groter dan} {drie
  | 3} uur {tegenwoordig | tegenwoordig | vandaag | recent
  | vanaf eind}, { nog | maar} ik {nooit | in geen geval} {vond | ontdekt} een {interessant | fascinerend | opvallend bezig}
  artikel zoals het jouwe. {Het is} {mooi | prachtig | schitterend} voor mij.
  {Naar mijn mening | Persoonlijk | Naar mijn mening}, als alle {webmasters | site-eigenaren | website-eigenaren | webeigenaren} en bloggers {precies goed
  | goed | uitstekend} {content | content materiaal} hebben gemaakt {{ jij waarschijnlijk deed},
  de {internet | net | web} {zal | zal zijn | zou kunnen | zal waarschijnlijk | kan zijn | zal waarschijnlijk} zijn {veel
  meer | veel meer} {nuttig | nuttig} dan ooit tevoren. |
  Ahaa, het is {leuk | gaaf | vet | cool} {discussie | conversatie
  | dialoog} {over | over dit onderwerp} dit {artikel | post |
  schrijven | paragraaf} {hier | op deze plek} op dit {blog | weblog |
  webpagina | website | website}, ik heb dat allemaal gelezen, dus {nu |
  op dit moment} ik ook {hier | op deze plaats}.
  |
  Ik weet zeker dat dit {artikel | post | schrijfsel |
  paragraaf} het hele internet heeft geraakt {gebruikers | mensen | bezoekers }, het is echt {leuk | gaaf | cool | vet} {artikel | post | schrijfsel | paragraaf} over het opbouwen van nieuwe {blog | weblog
  | webpagina | website | website}. |
  Wow, dit {artikel | post | schrijfsel | paragraaf}
  is {leuk | gaaf | cool | vet}, mijn {szus | zusje} analyseert {deze | dit soort}
  dingen, {zo | dus | daarom} ik ga haar {vertellen | informeren | laten weten} over jouw {artikel | post
  | schrijfsel | paragraaf} . |
  {Opgeslagen als favoriet | bookmarked !!}, {Ik hou echt van| Ik hou | Ik hou van}
  {jouw blog | jouw site | jouw website | jouw website}!

  |
  Heel cool! Enkele {zeer | extreem} goede punten!
  Ik waardeer je {dit schrijven } {artikel | post
  | schrijfsel} {en de | en ook de | plus de} rest van de {site is | website is} {ook heel | erg
  | super | geweldig | echt} goed. |
  Hallo, {Ik geloof echt | Ik denk wel} {dit is een uitstekende | dit is een geweldige} {blog
  | website | website | site}. Ik struikelde over het;)
  {Ik zal | Ik ga | Ik ga | | Ik mag} {kom terug | terug | opnieuw bezoeken {nog een keer | nog een keer} {sinds ik |
  sinds ik het heb {bookmarked | book gemarkeerd | gemarkeerd met
  blad | opgeslagen als favoriet} it. Geld en vrijheid {is de beste | is de beste} manier om te veranderen, kan je rijk zijn en doorgaan naar {help
  | guide} {andere mensen | anderen}. |
  Woah! Ik ben echt {loving | enjoying | digging} de sjabloon / het thema van deze {site |
  website | blog}. Het is eenvoudig, maar effectief.
  Vaak is het {zeer moeilijk | zeer moeilijk | moeilijk |
  moeilijk | moeilijk | hard} om die “perfecte balans” te
  krijgen tussen {uitstekende bruikbaarheid | gebruiksvriendelijkheid | bruikbaarheid} en {visuele verschijning | visuele aantrekkingskracht | uiterlijk}.
  Ik moet zeggen {dat je | je hebt | je hebt gedaan een {geweldig | geweldig | heel goed | uitstekend | fantastisch | uitstekend |
  goed} werk hiermee. {Daarnaast | Daarnaast | Ook}, laadt de blog {very | extremely |
  super} {fast | quick} voor mij op {Safari | Internet explorer | Chrome | Opera |
  Firefox}. {Superb | Uitzonderlijk | Uitmuntend | Uitstekend} Blog!
  |
  Woah! Ik hou echt het thema van deze {site | website | blog}.
  Het is eenvoudig, maar effectief. Vaak is het {zeer moeilijk
  | moeilijk } om die “perfecte balans” te krijgen tussen {uitstekende bruikbaarheid | gebruiksvriendelijkheid } en {visuele verschijning | visuele aantrekkingskracht | uiterlijk}.
  Ik moet zeggen {dat je | je hebt | je hebt gedaan een {geweldig | geweldig | heel
  goed | uitstekend | fantastisch | uitstekend | goed} werk hiermee.
  {Daarnaast | Daarnaast | Ook}, laadt de blog {erg | veel | super}
  {snel} voor mij op {Safari | Internet explorer | Chrome | Opera | Firefox}.
  {Super | Uitzonderlijk | Uitmuntend | Uitstekend} Blog!
  |
  Dit zijn {echt | eigenlijk | in feite | echt | echt} {geweldig | enorm | indrukwekkend | geweldig | fantastisch} ideeën in {om over te} bloggen.
  Je hebt hier wat {goede | geweldige | fantastische | vette} {punten | onderwerpen | dingen}
  aangeraakt. Elke manier om door te gaan met schrijven |
  {Ik hou | Ik hou echt | I geniet | Ik geniet echt | Men houdt} van wat jullie{zijn |
  doen | neigen te zijn} er ook bij. {Dit soort | Dit type | Dergelijk | Dit soort}
  goede werk! Ga zo door {super | geweldig | top | geweldig | goed | vet | toppper |
  excellent | fantastisch | keigoed} werkt voor jongens ik heb jullie toegevoegd aan | mijn eigen blogroll.

  {Ha | Hallo daar | Hallo | Hallo | Hallo | Hey}! Iemand in mijn {Myspace | Facebook} -groep heeft deze {site | website} met ons gedeeld, dus ik kwam naar {bekijk het eens} bekijk het eens, kijk er eens bij, bekijk het eens.
  Ik ben zeker van de informatie genieten. Ik ben {book-marking | bookmarking} en zal dit tweeten aan mijn volgers!
  {Geweldig | Geweldig | Geweldig | Fantastisch | Uitstekend | Uitzonderlijk | Uitmuntend | Uitstekend} blog en {geweldig | geweldig | schitterend | geweldig | geweldig
  | uitstekend | fantastisch | uitstekend | uitstekend} {stijl en ontwerp
  | ontwerp en stijl | ontwerp}. |
  {Ik hou | Ik vind het leuk | Ik geniet | Men vindt | Iedereen vindt} wat jullie {zijn |
  zijn echt | neigt te zijn} er ook bij. {Dit soort | Dit type | Dergelijk | Dit soort} slim werk en {exposure | verslaglegging| reportage}!
  Ga zo door {super | geweldig | heel goed | geweldig
  | goed | tof | fantastisch | perfect | gaaf | vet} werkt voor jongens ik heb {bijgevoegd | toegevoegd |} jullie {| mijn | jullie | persoonlijke |
  my eigen} blogroll
  {Howdy | Hallo daar | Hallo daar | Hallo
  | Hallo | Hey} Wilt u {aangeven | delen} welk blogplatform u gebruikt
  (werkt met | gebruiken)? Ik ben {op zoek | van plan | gaan} om mijn eigen blog te starten {in de nabije toekomst |
  binnenkort} maar ik heb een {moeilijke | moeilijke | harde} tijd {een beslissing nemen | selecteren | kiezen | beslissen} tussen BlogEngine
  / WordPress / B2evolution en Drupal. De reden waarom ik vraag is omdat je {ontwerp en stijl | ontwerp | lay-out}
  anders lijkt dan de meeste blogs en ik ben op zoek naar iets
  {volledig uniek | uniek}. P.S {Mijn excuses | Excuses |
  Sorry} om off-topic te gaan maar ik moest het vragen!
  |
  {Howdy | Hallo daar | Hallo | Hallo | Hallo | Hey} Wilt u mij
  laten weten welke {webhost | hostingbedrijf | webhost} u gebruikt {werken met |
  gebruiken}? Ik heb je blog geladen in 3 {volledig verschillende |
  verschillende} {internetbrowsers | webbrowsers | browsers} en ik moet zeggen dat deze blog veel sneller (sneller) sneller dan de meeste laadt.
  Kun je {suggest | aanbevelen} een goede {internethosting | webhosting
  | hosting} provider tegen een {eerlijke | marktconforme
  | fair} prijs? {Heel erg bedankt | Kudos | Cheers | Bedankt
  | Bedankt | Bedankt, ik stel het op prijs!|
  {Ik houd | Ik hou echt van | Ik hou van | Iedereen houdt van} het {wanneer mensen | wanneer individuen | wanneer mensen | wanneer mensen} {samenkomen |
  samenkomen} en deel {meningen | gedachten | views | ideeën}.
  Goede{blog | website | site}, {ga zo door | ga
  verder met het goede werk | blijf ermee doen}! |
  Bedankt voor het schrijven van {geweldige | goede}. Het
  was in feite een amusementsrekening. Kijk geavanceerd naar {minder |
  meer} aangenaam toegevoegd van jou! {Trouwens | Echter}, hoe {kan | kunnen} we communiceren?
  {Howdy | Hallo daar | Hallo | Hallo | Hey} Ik wilde je even snel op
  de hoogte houden. De {tekst | woorden} in je {content | post
  | artikel} lijken van het scherm te verdwijnen in {Ie | Internet explorer | Chrome | Firefox
  | Safari | Opera}. Ik weet niet zeker of dit een probleem is met {format | formatting}
  of iets met de {webbrowser | internetbrowser | browser} compatibiliteit, maar ik dacht (dacht) dat ik het bericht zou plaatsen om u dit
  te laten weten. De {stijl en ontwerp | ontwerp en stijl
  | opmaak | ontwerp} zien er echter goed uit! Ik hoop dat je
  het {probleem | probleem} {opgelost | opgelost | opgelost} binnenkort ontvangt.
  {Kudos | Bedankt! Bedankt! |
  Dit is een topic {dat | wat } {dichtbij | dicht op} mijn hart
  ligt … {Cheers | Thanks | Ciao | Adios | Dank}!
  {Waar | Waar precies} zijn uw contactgegevens? Het is erg {eenvoudig | eenvoudig | probleemloos | eenvoudig | probleemloos} om {topic | stof} op het {net | web} te vinden met vergelijkbare {boeken | studie boeken},
  omdat ik dit {artikel | post | schrijven | paragraaf} op deze {website | website | site | webpagina}.
  |
  Heeft uw {site | website | blog} een contactpagina?
  Ik heb {een moeilijke tijd | problemen | problemen} om het te vinden, maar ik wil {verzenden | schieten} jou een {e-mail | email}.

  Ik heb enkele {creatieve ideeën | aanbevelingen | suggesties | ideeën} voor
  je blog die je mogelijk wilt horen. Hoe dan ook, geweldig {site | website | blog} en ik kijk
  er naar uit om het na verloop van tijd te zien (ontwikkelen |
  verbeteren | uitbreiden | groeien) |
  {Hola | Hallo | Hallo | Groeten}! Ik ben jouw {site | website |
  website | weblog | blog} {al heel lang | een tijdje |
  nu} gevolgd en heb eindelijk de {moed | moed} gekregen om je te
  geven een schreeuw uit {Brabant | Eindhoven | Groningen | Utrecht
  | Amsterdam | Den Bosch | Enschede | Maastricht | Rotterdam | Den Haag}!
  Ik wil alleen {vertellen | | vermelden | zeggen} ga
  zo maar door {fantastisch | excellent | geweldig | goed}
  {gedaan | werk}! |
  Groeten uit { Brabant | Eindhoven | Groningen | Utrecht
  | Amsterdam | Den Bosch | Enschede | Maastricht | Rotterdam | Den Haag
  }! Ik ben {verveeld door tranen | vervelen tot de dood | verveeld} op het werk dus besloot ik om je {site | website | blog} op mijn iphone te lezen tijdens
  de lunchpauze. Ik {vind | hou } van {de kennis | informatie
  } die jij hier presenteert en kan niet wachten om een ​​kijkje te nemen als ik thuiskom.

  Ik ben {geschokt | verbaasd | verrast} over hoe {snel | snel} je blog heeft geladen op mijn {mobiel | mobiele telefoon | telefoon}!
  Ik gebruik zelfs geen WIFI, alleen 3G … {Maar goed
  | Anyways}, {goed | fantastische | erg goede |
  super | goede | vette | fantastische | geweldige | keigave} {site | blog}!
  |
  Het {zoals jij | zoals jij} {lees | leer} mijn {gedachten |
  hersenspinsels}! Je {schijnt | weet} {om te begrijpen | te weten | om te begrijpen {zo’n | | een hoop} {over | over} dit, {zoals jij | zoals jij} het {boek
  | e-boek | gids | eboek | e boek} erin of zoiets.
  {Ik denk | Ik voel | | Ik geloof} {dat jij | dat je gewoon | dat je zojuist} {kan |
  kunt} kunt doen met {sommige| een paar} {% | pc
  | percentage} naar {kracht | druk } het bericht {huis | thuis}
  {een beetje | een klein beetje}, {maar | maar} {anders dan | in plaats van} dat, {dit
  is | dat is} {geweldig | geweldig | fantastisch | schitterend | uitstekend}
  blog. {Een goede | Een uitstekende | Een fantastische} lezen. {Ik
  zal | Ik zal} {zeker | zeker} terug zijn ! |
  Ik bezocht {meerdere | veel | verschillende | verscheidene}
  {websites | sites | websites | webpagina’s | blogs} {maar
  | behalve | nochtans} de audio {kwaliteit } voor audiosongs op deze {website | website |
  site | webpagina} is {echt | eigenlijk | in feite
  | echt | echt} {geweldig | geweldig | uitstekend | geweldig |
  uitstekend}. |
  {Hi | Hallo daar | Hallo | Ha}, ik heb je blog {af en toe
  | van tijd tot tijd} gelezen en ik heb een soortgelijke blog en ik was gewoon {benieuwd}
  nieuwsgierig} als je veel spam krijgt {reacties | antwoorden | feedback | opmerkingen}?

  Zo ja, hoe kun je {voorkomen | verminderen | stoppen | beschermen tegen} deze opmerkingen, welke
  plug-in of wat dan ook kan je mij {adviseren | voorstellen | aanbevelen}?
  Ik krijg er de laatste tijd zo veel van dat het me {geïrriteerd
  | krankzinnig | gek}maakt, dus elke {hulp | help | support} wordt zeer op
  prijs gesteld. |
  Groeten! {Zeer nuttig | Zeer nuttig} advies {binnen dit | in dit
  specifieke} {article | post}! {Het is de | Het zijn de} kleine veranderingen {die maken | die
  ervoor zorgen | die produceren | die {} de grootste | de
  grootste | de grootste | de belangrijkste | de meest significante} veranderingen zal maken. {Bedankt
  | Bedankt | Bedankt voor het delen! |
  {Ik echt | Ik echt | Ik serieus | Ik absoluut * hou van {jouw blog | jouw site |
  jouw website} .. {Zeer leuk | Uitstekend | Aangenaam | Geweldig} kleuren zij zullen {take | get | verkrijgen} {benefit | advantage} er zeker van zijn. |
  {Ik heb | Ik heb} {gelezen| geleerd} {enkele | enkele | een paar} {precies goed | goed | uitstekend} dingen hier.

  {Absoluut | Zeker} {waarde | waarde | prijs} bladwijzer voor
  opnieuw bezoeken. Ik {wonder | verras} hoe {zo
  veel | veel | een hoop} {poging | inspanning} {jij zet | jij plaatst | plaats jij} aan {creëren |
  maken} {dit type | dit soort | dit soort | zo’n | een van deze | dergelijke | het soort} {goede | waanzinnige | fantastische
  | super | excellent} informatieve {site | website | website} |
  {Dit is een | Dat is een} {zeer goed | goed | goed | echt goed} tip {vooral | met name}
  naar die {nieuw naar | nieuw naar} de blogsfeer. {Brief | Kort
  | Eenvoudig} maar zeer {nauwkeurig | nauwkeurig} {informatie | info} …
  {Bedankt voor Bedankt voor … Hartelijk dank voor | Waardeer uw}
  deze te delen. Een moet {artikel | post} lezen!
  {Ik heb | Ik ben op zoek geweest naar {een klein beetje | een beetje | een beetje} voor alle {hoogwaardige | hoge kwaliteit} artikelen of {blog | weblog} berichten {in dit | dit} {type
  | soort} {plek| gebied | huis}. Ontdekt op Yahoo I {eindelijk | uiteindelijk | eindelijk
  | uiteindelijk} struikelde over deze {site
  | website | website}. {Lezen | Bestuderen} van deze{info |
  informatie} Dus {ik ben } {voldaan | blij | gelukkig} om mij { te uiten | over te brengen}
  dat {ik heb | Ik heb} {a zeer | een ongelooflijk} {precies goed | goed | uitstekend} griezelig gevoel dat {erachter kwam | ontdekt} {precies
  | net} wat ik nodig had. Ik {zo veel | zo veel | meest} {zonder twijfel |
  geen twijfel | | ongetwijfeld | zeker | zeker | zeker | zeker |
  onbetwistbaar | onbetwistbaar | onomstotelijk} zal {zeker | zeker}
  maken aan {don? T | do niet} {uit je gedachten | vergeet |
  niet te onthouden | over het hoofd | negeren | weglaten} deze {site |
  website | website} {en geef | en levert} het {een blik | een kijkje} {on {constant | een voortdurende | een meedogenloze}
  basis | regelmatig}. |
  Na het lezen van dit {ik dacht dat het | ik geloofde dat het was} { erg | echt | extreem | liever}
  {informatieve | verhelderend }. Ik waardeer het dat je
  {de tijd neemt | de tijd vindt om | wat tijd door te brengen} {en moeite | en energie} om {dit artikel | dit korte artikel | dit informatieve artikel | deze informatie | deze inhoud} samen te plaatsen. Ik zie {mezelf |
  mezelf persoonlijk} {veel te veel | een aanzienlijk deel
  van | veel} tijd zowel lezen als {becommentariëren | reacties achterlaten | reacties plaatsen}.
  Maar ja, wat was het nog steeds {de moeite waard}! |
  Kwaliteit {artikelen | posts | artikelen of reviews |
  inhoud} is de {sleutel | geheim | importantie | belangrijk |
  cruciaal} om {aantrekken | wees een focus voor | uitnodigen |
  interest} de {gebruikers | mensen | kijkers | bezoekers} om
  { bezoek | ga naar | bezoek betalen | ga snel naar} de {website
  | website | site | webpagina}, dat is wat deze {website | website
  | site | webpagina} biedt. |
  Linkuitwisseling is niets anders {maar | behalve | maar} het is { alleen | gewoon | net }
  om de {blog | weblog | webpagina | website | website} -link van de andere persoon op uw pagina
  te plaatsen op { juist | toepasselijk | geschikt } en een andere
  persoon zal ook { zelfde | vergelijkbaar} {voor |
  ten gunste van | ter ondersteuning van} you. |
  Ik heb zo veel gelezen {artikelen | posts | artikelen en reviews | content} { over | over
  | over | over het onderwerp van} de blogger-liefhebbers {maar | behalve | nochtans} dit {artikel | bericht |
  stuk van schrijven paragraaf } is {echt | eigenlijk | in feite | echt
  | echt} een {goed | aangenaam | goed | kieskeurig} {artikel | post
  | schrijfsel | paragraaf}, ga zo door. |
  {Echt | Eigenlijk | In feite | Echt | Echt} {maakt niet uit of
  | wanneer} iemand {begrijp | weet | let op} {dan | daarna | nadien} is het voor andere {gebruikers | mensen | kijkers
  | bezoekers} dat ze {help | assist} zullen doen, dus hier gebeurt {gebeuren |
  gebeurt | plaatsvindt}. |
  U {kan | kunt} {absoluut | zeker} ziet uw {enthousiasme |
  expertise | vaardigheden} {in het | binnen de} {artikel | werk} dat u schrijft.
  {De arena | De wereld | De sector} hoopt op {meer |
  zelfs meer} gepassioneerde schrijvers {zoals jij
  | zoals jij} die {niet | niet bang} zijn {te vermelden | te zeggen} hoe ze geloven. {Altijd | Altijd | Te allen tijde} {ga na | volg} je hart.
  |
  {Geweldig | Uitstekend | Goed | Zeer goed} {bericht | artikel}.
  { Ik ben | Ik ben | Ik zal { zijn | omgaan met | doorgaan | ervaren } {een paar van deze |
  een aantal van deze | veel van deze} kwesties ook ..
  |
  {Goed| Super | Geweldig} {blog | website | site} { jij hebt | je hebt | je hebt het } hier ..

  Het is {moeilijk te vinden | moeilijk te vinden} {kwaliteit
  | hoge kwaliteit | goede kwaliteit | hoge kwaliteit | uitstekend} schrijven zoals die van u {tegenwoordig | tegenwoordig}.
  {Ik heb | Ik echt | Ik serieus | Ik waardeer {mensen zoals jij
  | individuen zoals jij}! Wees voorzichtig !!
  |
  Ik was {aanbevolen | suggesties} deze {blog | website | website} door mijn neef.
  {Ik ben | Ik weet} niet zeker of dit bericht door hem is
  geschreven omdat {niemand | niemand} anders zo gedetailleerd
  weet over mijn {probleem | probleem | probleem}. {U bent
  | U bent} {geweldig | geweldig | ongelooflijk}!

  Bedankt! |
  {Geweldig | Uitstekend | Geweldig | Goed | Zeer goed} {artikel | bericht}!
  {We zullen | We zijn} {om dit | goede | geweldige | super} {artikel | post | inhoud} aan het
  verbinden op {onze site | onze website}. Ga zo door !

  Jeetje! { Geweldig | Ongelooflijk | Waanzinnig
  | Indrukwekkende} artikel kerel! {Bedankt | Bedankt | Hartelijk dank | Hartelijk dank}, Maar ik ben {ervaren | tegenkomen | doorgaan | met} {problemen met | problemen met | problemen met | problemen met } jouw RSS.
  Ik weet {weet | begrijp} {waarom | de reden waarom} {Ik kan niet |
  Ik kan niet | Ik kan niet} { abonneren op | toetreden } het.

  Is er {iemand anders | iemand anders | iemand {{krijgen |
  hebben} {identieke | dezelfde | soortgelijke} RSS {problemen | problemen}?
  {Iedereen die | Iedereen die | Iedereen die} {kent de oplossing | het antwoord} {wilt u
  | kunt u} vriendelijk reageren? {Dank | Dank je} !! |
  {Zeer goed | Geweldig | Geweldig | Fantastisch | Geweldig |
  Fantastisch | Uitstekend | Geweldig} blog! Heb je {aanbevelingen | hints | tips
  en hints | handige hints | suggesties | tips} voor aspirant-schrijvers?
  Ik ben {planning | gehoopt} om snel mijn eigen {website | site | blog} te starten, maar
  ik ben een beetje verdwaald van alles. Zou u {propos | adviseren | voorstellen | aanbevelen} starten met een gratis platform zoals
  Wordpress of kiezen voor een betaalde optie? Er zijn zoveel {options | options} die ik ben { totaal | volledig} {verward | overweldigd} ..
  Alle {aanbevelingen | suggesties | ideeën | tips}? {Heel erg bedankt | Zegene | Kudos
  | Op prijs stellen | Cheers | Bedankt | Bedankt | Bedankt |
  Het is {moeilijk te vinden | moeilijk te vinden | bijna onmogelijk te vinden |
  moeilijk te vinden door} {goed geïnformeerd | goed opgeleide | ervaren} mensen {op dit
  | over dit | voor dit | in dit specifieke} {onderwerp |
  onderwerp }, {maar jij | echter, jij} {lijkt op | lijkt op} je weet
  waar je het over hebt! Thanks |
  Ik {doe niet } even {weet de weg | begrijp hoe } {ik stopte
  | ik eindigde | ik ben klaar} om {hier }, {hoe dan ook | maar} {ik dacht | ik nam aan | Ik
  geloofde} dit {post | invoegen | publiceren | opgemaakt} {was vroeger |
  was | was eens} {goed | goed}. Ik {doe | doe niet} {realiseer | werk | begrijp | ken | ken} wie {jij bent
  | jij bent | jij bent misschien} {nochtans | maar} {absoluut | zeker}
  {je bent | je bent } ga naar een {beroemde | bekende} blogger {als jij | zou jij | wanneer
  jij | in het geval jij | voor het geval | | | voor degenen die | als
  je toevallig} {zijn niet | zijn niet} al. Proost! |
  {Leuk | Goed | Slimme} {antwoorden | antwoorden | antwoorden | antwoord terug
  | antwoord} in ruil voor deze {kwestie | vraag | moeilijkheid | kwestie | matter} met {
  vast | stevig | echt | oprecht } argumenten en {beschrijven | uitleggen | vertellen} {alles
  | alles | het hele ding} {over | betreffende | over
  | over het onderwerp van} dat. |
  Ik {doe niet } weet zelfs niet hoe ik hier terecht ben gekomen,
  maar ik dacht dat dit bericht {geweldig | goed}
  was. Ik {doe niet} weet niet wie je bent maar {absoluut | zeker} {je bent
  | je bent} gaat naar een beroemde blogger als je {niet |
  niet} bent;) Cheers! |
  {We zijn} {een groep | een groepje | een stel} vrijwilligers
  en {begin | opening} {een nieuw | een nieuw] schema in onze gemeenschap.
  Uw {site | website | website} { verstrekt | aangeboden } heeft
  ons voorzien van {nuttig | nuttig | waardevol} {informatie |
  info} om aan te werken. {U hebt | U hebt} {uitgevoerd | gedaan} {een indrukwekkende | een formidabele} { taak | proces | activiteit | baan } en onze { geheel | geheel} {community | groep |
  buurt } {zal | | are | zijn | zou kunnen zijn | zal waarschijnlijk |
  kan zijn | zal waarschijnlijk} {dankbaar | dankbaar} voor je zijn
  { Goed | Fijn | Uitstekend } manier van {beschrijven | verklaren | vertellen}, en {goed
  | fijn| geweldig | intelligent} {artikel | post | schrijfsel | paragraaf}
  om {te nemen | | verkrijgen} {data | informatie | feiten} {over | over
  het onderwerp van} mijn presentatie { onderwerp | onderwerp | onderwerp |
  focus }, wat ik ga doen { bezorgen | overbrengen |
  presenter} op {de universiteit | het instituut voor hoger onderwijs college | academie | scholen}.

  |
  {Leuk | Uitstekend | Prima} {blog | weblog} {hier | hier rechts}!
  {Ook | Daarnaast} uw {website | site | website} {veel | heel veel | heel veel |
  nogal veel } op {snel | heel snel}! Welke {host | webhost} ben jij {het gebruik van | gebruik | het gebruik van}?

  Kan {Ik krijg | Ik krijg} uw {associatie | affiliatie} {link |
  hyperlink} {voor uw | op uw | in uw | naar uw} host?

  Ik {hoop | wens | wil} mijn {website | site | website} geladen als {snel | snel} als de jouwe lol |
  Ik {hou van | hou echt van} je blog .. zeer mooie kleuren en thema’s.
  Heeft u deze website zelf gemaakt of heeft u iemand aangenomen om dit voor u
  te doen? Alsjeblieft {antwoord | antwoord terug | reageren} als ik op zoek ben naar {creatie | design | construct} mijn eigen blog en wil {weten | zoeken} waar
  dit vandaan komt. {bedankt | hartelijk bedankt | complimenten |
  waardeer | gejuich | bedankt | hartelijk dank} |
  {We zijn} een groep vrijwilligers en {starten | openen} een nieuw programma in onze gemeenschap.
  Uw {site | website | website} {versterkt | aangeboden} heeft ons waardevolle {informatie | info} gegeven om aan te werken. {U hebt | U hebt
  {een indrukwekkende | een formidabele} taak gedaan en onze {whole |
  complete} community zal {dankbaar | dankbaar} voor u zijn. |
  Waardeer {de aanbeveling | dit bericht}. {Ik wil | Laat
  me} het uitproberen. |
  Het stellen van vragen is {echt | eigenlijk | in feite | echt | echt} {leuk | super| goed | slim} ding
  als u het niet begrijpt {iets } ding (volledig | volledig | geheel | totaal}, {maar
  | behalve | | echter} dit {artikel | bericht | schrijven | paragraaf} {biedt | aanbiedingen |
  geeft | cadeautjes} { leuk | super| goed | slim } begrijpen {even | het}.
  |
  Heb je {gedacht | nagedacht} over {inclusief | toevoegen} een beetje meer dan alleen je artikelen overwogen? Ik bedoel, wat
  je zegt is {waardevol | fundamenteel | belangrijk} en {alles
  | alles}. {Niettemin | Maar | Maar} {denk aan | stel je voor |
  denk na | stel in} als je een aantal geweldige {visuals | grafieken | foto’s | pics | plaatjess} of {video clips | videos} hebt toegevoegd om je
  posts meer te geven! Uw inhoud is uitstekend, maar met {plaatjes | pics} en {clips | videoclips | video’s} kan deze {site | website
  | blog} {ontegenzeggelijk | zeker | zeker} een van de {toonaangevende | erg goede | geweldige| beste}
  in zijn {vak | veld}. {Geweldig | Super | Erg goed | Waanzinnig | Gaaf
  | Vet | Keigoed | Fantastisch } blog! |
  Je stijl {is zo | is echt | is erg | is} uniek
  {vergeleken met | in vergelijking met} {andere mensen | andere mensen} {Ik heb |
  Ik heb} dingen gelezen van. {Bedankt voor het bedankt voor | Heel erg bedankt voor | Ik waardeer je
  voor} het plaatsen van {wanneer je | wanneer je hebt} de kans hebt, denk {ik zal | ik zal} gewoon {bookmark | book mark} {this pagina | deze
  site | deze website | deze blog}. |
  {Mooie | Leuke} {goede | geweldige} post. Ik {gewoon | net} struikelde over je
  {blog | weblog} en {wilde | wilde graag} {even melden | even zeggen} dat {ik heb | ik heb} {echt
  | echt} van {genoten heb} je berichten van {blog | weblog}.

  {In elk geval | Na alle} {Ik zal | Ik zal} zich abonneren {voor uw | op uw | in uw |
  aan uw} {feed | rss feed} en {hoop ik | Ik
  hoop | | Ik hoop } u schrijft {opnieuw | nog een keer} {binnenkort | zeer binnenkort}!
  |
  Ik ben {onder de indruk | verrast}, {ik moet
  zeggen | Ik moet toegeven}. {Zelden | | zelden} kom ik een blog tegen die {zowel | even |
  beide even}} educatief is en { vermakelijk | boeiend | interessant | amusant }, en {laat me | | zonder twijfel}, {je heb | je hebt}
  de spijker op zijn kop geslagen. {Het probleem is | Het probleem is} {iets dat | iets | iets |
  een probleem dat} {niet genoeg | te weinig} {mensen zijn | mensen zijn | mannen en vrouwen zijn} intelligent aan het woord.
  { Ik ben | Ik ben | Nu ben ik erg blij {dat ik | ik} {strompelde |
  gevonden | gevonden |} dit {in mijn | tijdens mijn} {zoeken naar | jagen op} iets {hiermee | betreffende dit | met
  betrekking tot dit} |
  Hmm het lijkt zoals je {site | website | blog} mijn eerste reactie (het was {extreem | super} lang) dus ik denk dat ik het zojuist
  heb samengevat wat ik {toevoegen | had geschreven | schreef} en zei: ik
  geniet enorm van je blog. Ik ben een aspirant-blog {blogger | writer}
  maar ik ben nog nieuw in{alles | deze wereld }. Heb
  je enige tips voor tips voor beginners, beginners, beginners, nieuwelingen, blogs?
  Ik zou het (zeker | absoluut | echt | echt) op prijs stellen. |
  {Erg | Heel} leuke post. Ik kwam toevallig op je {blog |
  weblog} en {wilde| wil} om te zeggen dat {ik heb | ik heb} {echt | echt} genoten van {surfen | surfen rond} je blogposts.

  {In elk geval | Na alle} {Ik zal | Ik zal} abonneren op
  uw {feed | rss feed} en ik hoop dat u opnieuw schrijft {binnenkort | zeer binnenkort}!
  |
  Ik vind de {waardevolle | nuttige} {informatie | info} die je in je
  artikelen opgeeft leuk. {Ik zal | Ik zal} een bladwijzer
  maken voor uw {weblog | blog} en het hier opnieuw controleren {vaak | regelmatig}.
  {Ik ben} vrijwel {zeker } {Ik zal | Ik wil} leren nieuwe dingen hier!
  {Veel succes | Veel succes} voor de volgende! |
  Als je gaat voor {het beste | geniale | diepzinnige} inhoud zoals {ik | mijzelf},
  {bezoek | kijk dan eens | ga een bezoek | ga snel naar}} {website | website | site | webpagina} {dagelijks | dagelijks | elke dag | de hele tijd} {omdat | sinds | as | om
  de reden dat} het {biedt | aanbiedingen | geeft | presenteert}
  {kwaliteit | functie} inhoud, dank! |
  Schrijf meer, dat is alles wat ik te zeggen heb. Letterlijk lijkt
  het alsof je op de video vertrouwt om je punt te maken. U {duidelijk | zeker
  | uiteraard} weet waarover u spreekt, waarom {afval | gooi weg} uw intelligentie over het
  plaatsen van video’s in uw {blog | site | weblog} wanneer u ons iets zou kunnen geven {verhelderend | informatief}
  om te lezen ? |
  {Erg| Heel erg} {diepgaande | goedgeschreven}
  {blog | article | post} Komt er een deel 2?

  |
  {Goede| Excellente | Geweldige} post. {Ik was |
  Ik was} voortdurend {voortdurend | constant} dit controleren {blog | weblog} en {ik ben | ik ben} {geïnspireerd | onder de indruk}!
  {Zeer | Extreem} {nuttig | behulpzaam} {informatie | info} {speciaal | in het bijzonder
  | specifiek} de {laatste | laatste | ultieme | overig | sluiten} {fase | deel | sectie} 🙂 Ik {geef | zorg voor
  | omgaan met onderhouden | omgaan} dergelijke {info | information} {veel | heel
  veel}. {Ik was | | Ik was} {zoeken | zoeken naar} deze {bepaalde | bepaalde} {info | informatie} voor
  een {lange tijd | zeer {lange | lange} tijd}. {Bedankt bedankt} en {veel succes | veel succes}.
  |
  {Goede| Excellente | Geweldige} post. Ik was {continue | constant} aan het checken op deze blog en {ik
  ben | ik ben} onder de indruk! {Zeer | Extreem} {nuttig | behulpzaam} {informatie | info} {speciaal | in het bijzonder | specifiek} het laatste deel :
  ) Ik geef om zo’n {info | informatie} {veel | veel}.
  Ik was {zoeken | zoeken naar} this {particular | bepaalde}{info | information} voor een {lange tijd
  | zeer lange tijd}. Bedankt en {veel succes | veel succes}.
  |
  {Geweldige | Waanzinnige} {post | artikel}. |
  Na {uitchecken | kijken | kijken naar | rondkijken | onderzoeken | overgaan} {enkele van de | een aantal van de |
  een handjevol van de} {blog posts | blog artikelen | artikelen}
  op uw {website | web site | site | webpagina | blog}, {Ik heel | Ik echt | Ik eerlijk gezegd | Ik serieus} {hou van | waardeer je}
  {manier van | techniek van} {bloggen | blog schrijven}.
  Ik {bookmarkt | bewaart | book marked | book-marked | toegevoegd | bewaard als favoriet} {website | site | webpagina} lijst en zal
  {binnenkort | binnenkort weer terugkomen}. {Wil je ook kijken | Neem
  een ​​kijkje op | Ga naar} mijn {website | website} {zo goed |
  ook} en {laat me weten | vertel me} {wat u denkt | hoe u zich voelt
  | uw mening} |
  {Een interessante | Een fascinerende | Een intrigerende
  | Een motiverende} discussie {is de moeite waard | is zeker de moeite waard} opmerking.
  {Ik denk | Ik geloof | Ik geloof | Ik denk wel |
  Er is geen twijfel dat} {dat je zou | | dat zou moeten | dat moet
  je} { schrijven | publiceer} {meer | meer over} dit {onderwerp | onderwerp | probleem | onderwerp}, {het kan niet | het is misschien geen taboe {onderwerp | kwestie} maar {in het algemeen | meestal | meestal} {mensen doen | mensen doen niet | mensen niet}}
  { spreek over | discussie | praat over} {zoals | dit} {onderwerp | issues}.
  Naar de volgende! {Bedankt | Heel erg bedankt | Vriendelijke groeten | Beste wensen} !!

  |
  {natuurlijk | uiteraard | natuurlijk | zeker} zoals uw {website {website | website} {echter |
  maar} u {moet | moeten} {testen | controleren | bekijk} de spelling op
  {vrij een paar | meerdere} van uw berichten. {Een aantal | Verschillende | Velen} van hen zijn vol met spelling
  { problemen | problemen} en ik {in finding | vind | om het zeer te vinden} {hinderlijk |
  lastig} {om te vertellen | om te informeren} {de waarheid
  | de realiteit } {aan de andere kant | echter | dan weer | niettemin} {ik zal | ik zal} {zeker | zeker | zeker} komen {weer | opnieuw} opnieuw.
  |
  Ik accepteer { waar met | akkoord met | geloof | overweeg |
  vertrouwen } {alle | alle} {ideeën | concepten } { jij hebt |
  je hebt} {gepresenteerd | introductie | aangeboden}
  {voor jouw | op uw | in uw | naar uw} bericht. {Ze zijn | Ze zijn} {zeer | echt}
  overtuigend {en zullen | en kunnen} {zeker | zeker} werken. {Ondanks| Niettemin}, de berichten zijn {erg
  | heel} {kort | snel | korte} voor {beginnende| beginners | beginners | starters}.
  { Mag gewoon | Mei | Kon} u alstublieft {verlengen | prolongeren} hen {een beetje | een beetje} van {volgende | next} time?
  {Bedankt. Bedankt voor het bericht. |
  {Mijn echtgenoot en ik | Wij | Mijn partner en ik} strompelden hier {| afkomstig van een | van een | door een} andere {webpagina | website | pagina |
  webadres} en dachten dat ik {misschien | net zo goed
  | zou net zo goed | moeten} dingen uitzoeken. Ik hou van wat ik zie dus {nu
  ben ik | nu ben ik | ik ben net} jou aan het volgen. Kijk uit naar { overgaan | verkennen | ontdek erover | overkijken | checken | kijken naar | zoeken naar} uw webpagina
  {opnieuw | nog eens | voor een tweede keer | herhaald}} |
  { Heel leuk | Uitstekend | Goed | Erg goed }
  {post | artikel | schrijven | blogpost}. Ik {zeker | absoluut | absoluut} {love | waarderen} {deze website |
  deze site}. {Ga zo door | Doorgaan met het goede werk |
  Blijf bij ons | Blijf schrijven | Bedankt}! |
  Heb je ooit {overweegt} overwogen { publiceren | creëren | schrift } een {e-book | ebook} van gasten op andere {sites | websites |
  blogs}? Ik heb een blog {gebaseerd op | gecentreerd | gebaseerd} op dezelfde {informatie | ideeën | subjects | onderwerp} die je bespreekt
  en {houdt | houd } om je enkele verhalen / informatie te
  laten delen. Ik ken mijn {abonnees | publiek | kijkers | bezoekers | lezers} zou {jouw
  | waarde | waarderen |} jouw werk. Als {u bent | u
  bent} zelfs op afstand geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om {
  verzenden | schieten } me een {e-mail | e-mail | email} te sturen. |
  {Mijn echtgenoot en ik | Wij | Mijn partner en ik} strompelden hier {| afkomstig
  van een | van een | door een} andere {webpagina | website |
  pagina | webadres} en dachten dat ik {misschien | net zo goed |
  zou net zo goed | moeten} dingen uitzoeken. Ik hou van wat ik zie
  dus {nu ben ik | nu ben ik | ik ben net} jou aan het volgen. Kijk uit naar { overgaan | verkennen | ontdek erover | overkijken | checken |
  kijken naar | zoeken naar} uw webpagina {opnieuw | nog eens | voor een tweede keer | herhaald}} |
  {Goede | Leuke | Geweldige} blog hier! Ook wordt uw {website | site | website} geladen {snel | heel
  snel}! Welke {host | webhost} gebruikt u?

  Kan ik uw affiliate-link naar uw host krijgen? Ik wens mijn {website | site | website} geladen als
  {snel | snel} als de jouwe lol |
  {Hi| Groeten | Hallo daar | Hallo | Goedendag | Ha | Hey }!
  Ik weet dat dit {nogal | enigszins | soort} van het onderwerp af is maar
  ik vroeg me af welk blogplatform je gebruikt voor deze {site | website}?

  Ik krijg {moe | beu | ziek en moe} van WordPress omdat ik {issues
  | problemen} heb gehad met hackers en ik kijk naar {options | alternatieve} voor een ander platform.

  Ik zou {geweldige | waanzinnige | fantastische} zijn als je me in de
  richting van een goed platform zou kunnen wijzen |
  {Hi | Hallo daar | Ha | Goedendag | Hoi | Hey | Hi daar | Hallo}!
  Ik weet dat dit een beetje van het onderwerp is, maar ik vroeg me af of je wist waar ik
  een captcha-plugin kon vinden voor mijn commentaarformulier?
  Ik gebruik hetzelfde blogplatform als het uwe en ik heb {probleem | problemen | problemen} een probleem gevonden? Heel erg bedankt!
  |
  {Hi | Hallo daar | Ha | Goedendag | Hoi | Hey | Hi daar | Hallo}!
  Dit is mijn eerste bezoek aan je blog! We zijn een {groep | collectief | team} vrijwilligers
  en starten een nieuw {initiatief | project} in een community in dezelfde niche.
  Je blog heeft ons {waardevolle | nuttige | nuttige} informatie
  gegeven om aan te werken. Je hebt een {geweldig | leuke | waanzinnige | gave} job gedaan! |
  { Wanneer ik | Nadat ik} {origineel | eerst} {becommentarieerd | liet een opmerking achter } Ik {lijkt te hebben | lijken te hebben} {erop
  geklikt} kan je me verwittigen nieuwe commentaren zijn toegevoegd {en nu | en vanaf nu} {elke keer een | elke keer een | wanneer een} reactie wordt toegevoegd {krijg ik
  | Ik ontvang | Ik ontvang} {vier | 4} e-mails {met dezelfde | met exact dezelfde}
  opmerking. {Is daar | Misschien is er | Er moet} {een manier | een middel | een eenvoudige methode } {u kunt | u bent in staat om} mij
  uit die dienst te verwijderen? {Bedankt | Heel veel dank
  | Bedankt | Cheers | Heel erg bedankt | Geniet ervan | Kudos}!

  |
  {Ten eerste | Allereerst} {Ik wil | Ik wil graag}} { geweldige | waanzinnige| fantastische | uitstekende}
  blog! Ik had een snelle vraag {die | waarin | die} ik zou willen stellen {als je dat niet doet | als je het niet doet).
  Ik was {nieuwsgierig | geïnteresseerd} {om te weten | te achterhalen} hoe je jezelf centreert en {je geest | je gedachten | je hoofd} { voordat | vóór tot } schrijven. {Ik heb | Ik heb} {moeilijke tijden | moeilijke tijden | moeilijke tijden | problemen | problemen} mijn { geest
  | gedachten} opruimen om mijn {gedachten | ideeën} {buiten|
  daarbuiten} te krijgen. {Ik doe | Ik doe het echt} { geniet | van geniet |
  van het schrijven } {maar het | het niet} lijkt net de eerste 10 tot 15 minuten {zijn | zijn over het
  algemeen | zijn meestal | hebben de neiging} {verspild | verloren} {gewoon } proberen uit te zoeken hoe
  te beginnen. Eventuele {suggesties | ideeën | aanbevelingen} of {tips | hints}?
  {Bedankt | Kudos | Op prijs stellen | Cheers | Bedankt | Heel erg bedankt}!

  |
  {Deze blog | Deze website | Deze site} was …
  {how do I | how do you} say it? Relevant!!

  Eindelijk {Ik heb gevonden | Ik heb gevonden} {iets dat
  | iets dat} me heeft geholpen. {Bedankt | Heel veel dank | Bedankt | Cheers | Heel erg bedankt | Geniet ervan | Kudos}!

  |
  Alles is heel open met een {duidelijke | heldere | erg heldere } {uitleg | beschrijving } van {issues | uitdagingen}.
  Het was {echt | echt | absoluut} informatief. {Uw website is | Uw site is} {zeer nuttig | zeer nuttig | zeer nuttig | handig}.
  {Bedankt voor | Bedankt voor | Bedankt voor het delen! |
  Dit ontwerp is { spectaculair | ongelooflijk}! U {zeker | uiteraard | zeker
  weten | zeker} weet hoe u een lezer {entertainde | geamuseerd} moet houden. Tussen je humor en je video’s in, was ik bijna ontroerd om mijn eigen blog te beginnen (nou ja, bijna …
  HaHa!) {Geweldig | Geweldig | Fantastisch | Uitstekend} werk.
  Ik heb echt genoten van wat je te zeggen had, en meer dan dat, hoe je het hebt gepresenteerd.
  Te cool!
  Het wordt {het einde} van mijn dag, { maar | behalve | echter} vóór het {einde | voltooien | einde } Ik ben dit aan het lezen {groot | fantastisch | indrukwekkend | fantastisch} {artikel | post |
  stuk van schrijven | paragraaf} to {verhogen | verbeteren}
  mijn {ervaring | kennis | know-how}. |
  Ik {bezoek | ga naar | bezoek betalen | ga snel naar binnen} {dagelijks
  | dagelijks | dagelijks | dagelijks | | dagelijks | {enkele | een paar}
  {websites | sites | websites | webpagina’s | blogs} en {blogs | websites |
  informatiesites | sites} om {artikelen | posts | artikelen of reviews
  | content}, { maar | behalve | echter } dit {blog | weblog | webpagina | website |
  website} {biedt | offers | geeft | presents} {kwaliteit | feature} op basis
  van {artikelen | posts | content | schrijfsels}.
  |
  {Hey | Hallo daar | Heya | Hallo! Hallo! Ik wilde alleen vragen of je ooit
  {problemen | issues} hebt met hackers? Mijn laatste blog (wordpress)
  werd gehackt en ik verloor uiteindelijk {maanden | vele maanden | een paar maanden | enkele weken} hard werken vanwege geen {backup | data backup | back-up}.
  Heeft u {oplossingen | methoden} om {voorkomen | beschermen tegen | stop} hackers?
  |
  Ik denk dat de beheerder van deze {website | website |
  site | webpagina} {echt | eigenlijk | in feite | werkelijk
  | echt} hard werkt {voor | in het voordeel van | ter ondersteuning van} zijn {website
  | website | site | webpagina}, {omdat | sinds | as | om de reden dat} hier elke {stuff
  | informatie | data | materiaal} is gebaseerd op kwaliteit {stuff | informatie | data | materiaal}.
  |
  {Nu | Op dit moment | Op dit moment | Meteen} Ik ben klaar om te ontbijten, {na | later
  dan | een keer | wanneer | daarna} mijn ontbijt aan het komen {opnieuw | nog een keer | opnieuw} om
  { meer | extra | verder | anders } nieuws te lezen. |
  Ik {hou | net als de} {waardevolle | nuttige} {informatie | info}
  u {lever | verstrek} {voor uw | op uw | in uw | aan uw} artikelen. {Ik zal | Ik zal} een bladwijzer maken voor uw {weblog |
  blog} en {testen | controleren | bekijk eens {} opnieuw | {I ben } {
  eerder | vrij | enigszins | licht | eerlijk | relatief |
  gematigd | redelijk} {sure | zeker} {Ik zal | Ik zal} {op de
  hoogte | verteld worden leren } {veel van | veel | heel veel | veel | veel} nieuwe dingen {recht| oprecht} {hier | hier]!
  {Veel succes | Veel succes} voor {het volgende | de volgende}!
  |
  Ik denk dat dit {een van de | meest belangrijke {belangrijke | belangrijke |
  essentiële} {informatie | info} voor mij is.
  En ik ben blij dat ik je artikel heb gelezen. Maar {wil | | wil |
  zou} op {een paar | sommige} algemene dingen opmerken, De {website | site | website} stijl is {perfect | ideaal | geweldig |
  waanzinnig}, de artikelen zijn echt {excellent | leuk | goed }: D.
  Goed gedaan, gejuich |
  Het is een {schande | jammer} je hebt geen donatieknop!
  Ik zou {zeer zeker | zonder twijfel | zeker | zeker} doneren aan dit {super | briljant | fantastisch | excellent |
  geweldig} blog! Ik veronderstel dat ik voorlopig genoegen zal nemen met {book-marking | bookmarking} en uw RSS-feed
  aan mijn Google-account wil toevoegen. Ik kijk uit naar {verse | gloednieuwe | nieuwe}
  updates en zal {praten over | delen} deze
  {blog | site | website} met mijn Facebook-groep
  bespreken. {Chat | Talk} binnenkort!
  Ik ben niet echt een lezer van {online | internet} om eerlijk te zijn, maar je {blogs
  | sites} is erg leuk, ga zo door! Ik zal doorgaan en een bladwijzer
  maken voor uw {site | website} om terug te komen {later | verderop
  | in de toekomst | later}. {Cheers | All the best | Dank je wel !!!} |
  Dit {artikel | post | schrijfsel | paragraaf} is {echt |
  heel erg| in feite | heel} een {leuk | plezierig | goed | intelligente} een daarvan {helpt
  | helpt} nieuw {internet | web | net | het web} {gebruikers | mensen | kijkers | bezoekers}, die {voor | in het voordeel van} bloggen wensen. |
  {Het is} {in feite | eigenlijk | echt | in realiteit | echt}
  een {leuk | goed} en {nuttig} stuk van {informatie | info}.
  {Ik ben} {tevreden | glad | blij} { dat jij | dat je gewoon | dat je gewoon} heeft dit {behulpzaam | nuttig} {info | informatie}
  met ons gedeeld. { houd} ons {op de hoogte | actueel
  } zoals dit. {Bedankt | Bedankt voor het delen. |
  Dit {artikel | post | schrijfsel | paragraaf} {biedt
  | geeft | presenteert} helder idee {voor | ontworpen voor |
  in een voordeel van } de nieuwe {gebruikers | mensen | kijkers | bezoekers}
  of blogging , dat {echt | eigenlijk | in feite | echt | echt} hoe te doen {bloggen | bloggen en site-bouwen | een blog draaien}.
  |
  {Hi | Groeten | Hi | Hey | Hallo daar | Hoi | Ha | Hallo}!

  Snelle vraag die {volledig | volledig | totaal} geen onderwerp is.
  Weet u hoe u uw site mobielvriendelijk kunt maken? Mijn {blog | site | website | website | weblog} ziet er raar uit bij
  {het bekijken | browsen} van mijn {iphone | iphone5 | iphone 7 | apple iphone10}.
  Ik probeer een {thema| template} of plug-in te vinden die dit probleem ({fixt | oplost | }) kan oplossen. Als u {suggesties | aanbevelingen} heeft, deel deze dan.
  {Bedankt | Met dank | Waardeer het | Cheers | Bedankt |
  Heel erg bedankt}! |
  {IHet is} niet mijn eerste keer om {te bezoeken | ga kijken | bezoek | ga
  snel naar}} {website | website | site | webpagina}, ik heb {bezocht | bekeken} deze {website | website
  | site | webpagina} dagelijks en { nemen | krijg | aankoop} {fijne | aangename
  | goede | kieskeurige} {data | informatie | feiten } vanaf hier {dagelijks | dagelijks | elke dag | altijd} .
  |
  {Fascinerend | Leuk | Geweldig | Interessant | Leuk | Geweldig | Geweldig | Cool} blog!
  Is jouw thema op maat gemaakt of heb je het ergens gedownload?
  Een {design | thema} zoals het jouwe met een paar eenvoudige {aanpassingen | tweaks} zou mijn blog echt doen { schijnen | naar buiten springen | opvallen}.
  Laat me weten waar je je {design | theme} hebt ontvangen. {Heel erg bedankt | Zegene
  | Kudos | Met dank | Waardeer het | Cheers | Bedankt | Bedankt
  | Bedankt |
  Dit {artikel | post | schrijfsel | paragraaf} zal {help | assist} the internet { gebruikers
  | mensen | kijkers | bezoekers} voor {create | opbouwen instellen} nieuw {blog | weblog
  | webpagina | website | web site} of zelfs een {blog | weblog} van begin tot eind.
  |
  Ik weet dit als off-topic ervaren kan worden, maar ik ben op zoek naar het starten van mijn eigen {blog | weblog} en vroeg me af: { afvragen | nieuwsgierig } wat alles is {vereist | nodig} om {setup
  | setup} te krijgen? Ik neem aan dat een blog als het jouwe een aardige
  cent kost? Ik ben niet erg {internet | web} {intelligent | slim} dus ik ben niet 100% {zeker |
  positief | zeker}. Elk {tips | aanbevelingen | suggesties} of advies zou
  zeer op prijs worden gesteld. {Bedankt | Kudos | Waarderen het | Bedankt!

  Bedankt! | Heel erg bedankt} |
  Mijn {familieleden | familie leden | familie} {altijd | altijd | elke keer} zeggen dat ik {verspilling | moord} mijn tijd hier op {net | web}, {maar | behalve |
  maar} ik weet dat ik krijg { ervaring | kennis | vertrouwdheid weet hoe } {dagelijks
  | dagelijks | elke dag | altijd} door het lezen van { zulke | deze} {nice | aangenaam | goed | kieskeurig} {artikelen | berichten | artikelen of
  recensies | content} . |
  Zoek verder met dit artikel, { Ik echt | Ik eerlijk gezegd | Ik
  absoluut | Ik eigenlijk} {denk | geloof | voelen | geloof dat} {deze website | deze site | deze website | deze geweldige site }
  heeft {veel meer | veel meer | veel meer | veel meer} aandacht nodig.
  Ik zal waarschijnlijk {terugkomen | weer komen} {zijn om
  door te lezen | om meer te zien}, bedankt voor het {info | informatie | advies}!
  |
  Ik weet dit {website | website | site | webpagina} {biedt | aanbiedingen |
  geeft | presenteert} kwaliteit {gebaseerd | afhankelijk | afhankelijk}
  {artikelen | berichten | artikelen of beoordelingen | inhoud} en {andere | extra | extra} {stuff | information | data |
  materiaal}, is er een andere {website | website | site | webpagina} die {biedt | aanbiedingen | geeft | geschenken} {dergelijke | deze | dit soort} {dingen | informatie | dingen | data} in kwaliteit?
  |
  Ik lees dit { artikel | bericht | stuk van schrijven paragraaf} {volledig | volledig} {over | over | over
  | over het onderwerp van} de {vergelijking | gelijkenis | verschil} of {laatste | nieuwste |
  meest recente | meest up -to-date | heetste} en { vorige | vorige | processen} technologieën, het is {waanzinnige
  | opmerkelijk | geweldig} artikel. |
  {Ik denk | Ik voel | | Ik geloof} {dit is | dat is} {een van de |
  onder de} {zo veel | zo veel | meest} { belangrijk | significant | vitaal} {informatie | info} voor mij.
  En {ik ben | ik ben} {tevreden | blij | gelukkig} {lezen | studeert}
  jouw artikel. {Maar | Maar} {wil | zal} {observatie | opmerking
  | commentaar} op { weinig | sommige} {algemeen | algemeen | basic | normaal}
  {dingen | kwesties }, De {website | site | web site} { smaak | stijl} is {perfect | ideaal | geweldig | prachtig }, de artikelen zijn {in feite
  | eigenlijk | echt | in realiteit | echt} {excellent | goed | gaaf}:
  D. {Precies goed | Goed | Uitstekend} {taak | proces | activiteit | taak}, proost |
  { Ik geniet van | Ik hou van | Ik hou van | Ik vind best leuk | Ik hou echt van} {lezen | doorlezen | kijken door} {post | een artikel} {dat maakt | dat kan} {mensen | mannen en vrouwen } denken. Ook, {bedankt voor | bedankt voor | heel erg
  bedankt voor} {toestaan ​​| toestaan ​​dat | permitteren} me kan reageren! |
  {Hey | Bedankt} zeer {interessant | leuk } blog! |
  Elk weekend gebruikte ik {bezoek| ga naar | bezoek betalen | ga snel naar huis} deze{website | website | site | webpagina}, {omdat | als | om de reden dat} ik {wil | wens } plezier, {sinds | als | om de reden dat} deze {website | website |
  site | webpagina} connotaties {echt | echt | in feite | echt | oprecht} {nice | aangenaam | goed |
  kieskeurig} grappig { dingen | informatie | gegevens | materiaal} ook.
  |
  Ik {weet het niet | weet het niet} { als het | is of is het} alleen mij of {als |
  als misschien } {iedereen anders | iedereen {} ontmoeting {ontmoeting} {problemen met | problemen met} {jouw blog
  | uw website | uw site}. {Het lijkt erop | Het lijkt erop | Het lijkt erop alsof het lijkt alsof | Het lijkt alsof} sommige {tekst | geschreven tekst} {op uw | binnen uw |
  in uw} {berichten | inhoud} opraken het scherm. Kan {iemand anders
  | iemand anders} alstublieft {commentaar | feedback geven} en mij laten weten of dit ook met hen gebeurt {ook | alsjeblieft}?
  {Dit kan | Dit kan | Dit kan} een {probleem | probleem} zijn met mijn {browser |
  webbrowser | internetbrowser} omdat ik dit heb laten gebeuren {eerder}.
  {Bedankt | Kudos | Waarderen het | Bedankt! Bedankt!
  | Heel erg bedankt} |
  Je {echt | eigenlijk} laat het zo gemakkelijk lijken met je
  presentatie, maar ik vind dit {topic | matter} {werkelijk | eigenlijk} iets
  {dat | dat} ik denk dat ik het nooit zou begrijpen. Het lijkt
  te {gecompliceerd | complex} en {erg | heel} breed voor mij.
  {Ik ben | Ik ben} kijk uit naar je volgende bericht, {ik zal | ik zal}
  probeer het onder de knie te krijgen! |
  {Ik zou willen | Ik moet | Ik wil graag | Ik moet} Bedankt voor de inspanningen { jij hebt |
  je hebt} in {dit schrijven | dit opschrijven } {blog
  | website | site}. {Ik hoop | Ik hoop | Ik
  hoop echt dat} { om te zien | te bekijken | uitchecken } dezelfde hoogwaardige {blog posts | content} {van jou | door jou} {in de toekomst | later
  } ook. {In feite | In werkelijkheid} heeft uw creatieve schrijfvaardigheid {geïnspireerd | gemotiveerd | aangemoedigd} mij om {mijn eigen | mijn eigen | mijn eigen, persoonlijke} {blog | website | site} nu;) |
  Het is {echt | eigenlijk | in feite | echt | echt} erg {complex | moeilijk | gecompliceerd} in dit {drukke | vol van activiteit
  | actieve} leven om nieuws te luisteren op {TV | Television}, {zo | dus | daarom} Ik { alleen | gewoon | net } gebruik {internet | web | world wide web | het web} voor dat { doel |
  reden} en {nemen | krijg | verkrijgen} de {nieuwste | nieuwste |
  meest recente | meest actueel | heetste} {nieuws | informatie}.
  |
  Ik ben {echt | eigenlijk | in feite | echt | echt} {dankbaar | dankbaar}
  aan de { eigenaar | houder} van deze {website |
  website | site | webpagina} die dit heeft gedeeld {geweldige
  | enorm | indrukwekkend | geweldig | fantastisch}
  {artikel | bericht | stuk van schrijven paragraaf } op {hier | op deze plaats | op dit moment}.
  |
  Ik ben normaal {lezer | bezoeker}, hoe gaat het met
  iedereen? Dit {artikel | post | schrijven | paragraaf} gepost op deze {website |
  website | site | webpagina} is {echt | eigenlijk | in feite
  | echt | echt} { leuk | aangenaam | goed | kieskeurig}.
  |
  Het is { echt | eigenlijk} een {goede | vette | geweldig} en {nuttig |
  nuttig } stuk {informatie | info}. { Ik ben | Ik ben} {tevreden | blij | gelukkig} {dat jij | dat je gewoon | dat je gewoon} heeft dit {behulpzaam | nuttig}{info | information} met ons gedeeld.

  { Blijf op houd} ons {op de hoogte | actueel } zoals dit. {Bedankt.
  Bedankt voor het delen. |
  Ja! Eindelijk {iets | iemand schrijft} over% keyword1%.
  |
  {Ontegenzeggelijk | Ongetwijfeld | Zeker} { geloof | overweeg | stel je voor} dat {dat jij | welke jij} {zei
  | zei }. Je {favoriete | favoriet} {rechtvaardiging |
  reden} {leek te zijn | leek te zijn} {op de
  | op de} {internet | net | web} de {meest eenvoudige | makkelijkste} {ding | factor}
  op {onthouden | Onthoud | Onthoud | Overweeg | Houd rekening met | Houd in gedachten | Let op | let op
  | begrijp | wees gewaarschuwd | volg account} van. Ik zeg je,
  ik {zeker | zeker} krijg { geërgerd} {tegelijkertijd met | terwijl |
  zelfs als | terwijl } {andere mensen | mensen | andere mensen | mensen} { overweeg | denk erover
  na } { zorgen | kwesties } die {duidelijk | | gewoon} {niet
  doen} {realiseren | herkennen | begrijpen | herkennen | weten} over hebben. U
  hebt{ gecontroleerd | beheerd } om de spijker op te slaan {de top | de hoogste} {als {slim
  | goed | netjes} als | en ook | en} { gedefinieerd
  | geschetst} uit {het hele ding | het hele ding }
  { zonder noodzaak | zonder} {bijwerking | bijwerkingen},
  {andere mensen | mensen | andere mensen | mensen} {kan | zou}
  een signaal kunnen nemen. Zal {waarschijnlijk | waarschijnlijk} {terug | wederom} zijn om meer te krijgen. {Bedankt | Bedankt} |
  {Ontegenzeggelijk | Ongetwijfeld | Zeker} geloof dat wat u {zei | zei}.
  Je favoriete { rechtvaardiging | reden } {leek te zijn | leek} op {internet |
  net | web} het {eenvoudigste | makkelijkste} ding om op te letten.
  Ik zeg tegen jou, ik {vraag {zeker | zeker} {geïrriteerd | geërgerd} terwijl
  mensen { overweeg | denk erover na } zorgen dat ze { eenvoudig | gewoon} {niet
  | Niet doen } geen weet hebben van. Het lukte je om de spijker op de top te slaan {evenals | en ook | en} definieerde het hele ding zonder {bijeffect | bijwerkingen}, mensen {kan | kunt} konden een signaal nemen. Zal {waarschijnlijk
  | waarschijnlijk} terug zijn om meer te krijgen. Thanks |
  Ik ben {echt | eigenlijk | in feite | echt | echt} {blij | blij | blij | blij} om
  {lees | kijk naar} deze {blog | weblog | webpagina | website | website} berichten die {bevat | bestaat uit | bevat | draagt} {veel | genoeg } van {nuttig | nuttig | waardevol} {data | informatie |
  feiten}, Bedankt voor het verstrekken van {zoals | deze | dit soort} {data |
  information | statistieken}. |
  Je {echt | eigenlijk} maakt het { lijken | verschijnen} {zo eenvoudig | heel eenvoudig} {met jouw | samen met je |
  samen met je} presentatie {echter | maar} Ik { vind | te
  vinden} dit {onderwerp | kwestie} wordt {echt | eigenlijk} {iets | één ding} {die | dat}{ik denk | ik
  voel | ik geloof} {ik zou | ik zou | ik zou | {nooit | zeker
  niet} begrijpen. {Het voelt een beetje | Het
  voelt een beetje | Het lijkt} te {gecompliceerd | complex} en {erg| eheel erg} {breed | breed | uitgebreid | groot | groot
  | groot} voor mij. {Ik ben | Ik ben} {even kijken |
  kijken | even kijken} {vooruit} {voor jouw | op jouw | in jouw
  | naar jouw} { volgende | volgende} {bericht | indienen | publicatie | put omhoog}, {Ik zal | Ik zal} {proberen te | proberen} de {hang | vasthouden grab | vastklampen | bengelen } ervan te krijgen! |
  {Geweldige bezorging | Ongelooflijke punten | Touché}. {Geweldig | Uitstekend | Sterk | Geluid} argumenten. Ga zo door met { geweldig | goed | geweldig}
  {effort | werk | geest }. |
  Ik geniet {echt | echt} van het ontwerp en de lay-out van uw
  {blog | site | website}. Het is een zeer gemakkelijk oog voor de ogen waardoor het veel aangenamer is om hier te komen en vaker te bezoeken. Heb je een { ontwerper | ontwikkelaar } verhuurd om
  je thema te maken? {Uitstekend | Geweldig | Fantastisch | Uitzonderlijk | Uitmuntend | Fantastisch} werk!
  |
  { Ongelooflijk | Belachelijk | Uitstekend | Inspirerend | Prachtig} {quest
  | verhaal } daar. Wat {gebeurde | gebeurde} na?

  {Veel succes | Bedankt | Wees voorzichtig}! |
  {altijd | de hele tijd | constant | voortdurend | telkens} ik gebruikte om
  kleinere {artikelen | berichten | artikelen of beoordelingen | inhoud} {die | dat}
  {ook | zo goed} hun motief te wissen, en dat gebeurt ook met dit {artikel | post | schrijven| paragraaf} die
  ik aan het lezen ben {hier | op deze plaats | op dit moment | nu} |
  {Je zou | Je moet | | Je moet} {deelnemen aan | deel uitmaken}
  van een wedstrijd voor een {van de beste | van de grootste | van de mooiste | van de hoogste kwaliteit | van de
  nuttigste} { blogs | websites | websites} {op
  internet | op internet | op internet | online}.

  {Ik zal | Ik ga | | Ik zal zeker | Ik ga naar} { aanbevelen | zeer aan te bevelen } {deze site
  | deze website | dit blog | deze website}! |
  {Ik was | Ik ben} { erg tevreden | zeer tevreden | best tevreden | erg blij | meer dan blij | opgewonden } {te vinden | te ontdekken | te
  vinden} {deze website | deze site | deze website | dit
  geweldig site | deze pagina}. {Ik wilde | Ik wil | Ik moet} om je
  te bedanken {voor je | voor degenen} tijd {voor dit | alleen voor dit | vanwege dit
  | lees vooral dit {} fantastische | fantastische} !!
  Ik heb zeker {genoten | geliefd | op prijs gesteld |
  geliefd | geproefd | hield echt van} elke {beetje van | beetje van onderdeel van} it
  {en I | en ik ook} heb je {bookmarkt | opgeslagen als
  favoriet | boek gemarkeerd | boek gemarkeerd met opgeslagen als favoriet} {om uit te checken | om te zien | om naar
  te kijken} new {stuff | dingen | informatie} { op jouw
  | in uw } {blog | website | website | site}. |
  {Leuk | Geweldig} blog! Ik vond het tijdens {surfen | surfen rond | zoeken} op Yahoo News.
  Heeft u {tips | suggesties} over hoe u kunt worden vermeld in Yahoo News?
  Ik probeer het al een tijdje, maar het lijkt erop dat ik er nooit kom!
  {Bedankt | Heel erg bedankt | Op prijs stellen | Cheers
  | Dank je} |
  {Geweldig | Geweldig | Fantastisch | Prachtig | Uitstekend} {site | website | website}.
  {Heel veel | Veel | Overvloedig} { nuttig | behulpzaam} {informatie |
  info} hier. {Ik ben | Ik ben de} verzending het naar {enkele |
  sommige | meerdere} {gabbers | maatjes vrienden} en {ook
  | bovendien} delen in heerlijk. En {natuurlijk |
  uiteraard | natuurlijk | zeker}, {dank u | bedankt} {voor uw | op uw | in uw
  | aan uw} {inspanning | zweet}! |
  {geweldig | geweldig | fantastisch | schitterend | uitstekend} {post | toevoegen | publiceren |
  ophangen}, zeer informatief. {Ik vraag me af |
  Ik vraag me af | Ik pieker} waarom {de andere | het tegenovergestelde} {experts | specialisten} van deze sector {niet doen niet doen) {realiseren | begrijpen | let op} dit.
  U {zou | moet} {doorgaan voortgaan} uw schrijven. {Ik ben | Ik ben} {sure | vertrouwen}, {je hebt | je
  hebt} {heel veel | een geweldige} lezersbasis al!
  |
  {Geweldig | Geweldig | Fantastisch | Prachtig | Uitstekend} beat!
  Ik wil graag een leerling zijn terwijl je je {site | website | website} aanpast, hoe {kan | kon} ik
  me kan abonneren op een blog {site | website | website}?

  Het account {helpt | help} me een acceptabele deal.
  Ik was {beetje | een beetje} beetje bekend met dit je uitzending { verstrekt | aangeboden } helder duidelijk
  {concept | idee} |
  { geweldig | geweldig | fantastisch | prachtig
  | uitstekend} {problemen | punten} helemaal, jij {gewoon | eenvoudig} {gewonnen | winnen | ontvangen } { een {logo | embleem | brand} nieuw | een nieuwe} lezer.

  Wat {ook| misschien | kon | zou} jij {suggereren | adviseren } {met betrekking tot | over} jouw
  {post | bijdrage | publicatie } {dat jij | dat je gewoon |
  dat je zojuist} {een paar gemaakt hebt} | enkele} dagen {geleden | in het verleden}?
  Elke { zeker | positief | zeker }? |
  Vind je het erg als ik een {paar | paar} van je {posts
  | artikelen} citeer zolang ik de credits en bronnen teruggeef naar je {website | site | website
  | weblog | blog}? Mijn {blogsite | website | blog} bevindt zich in de {erg hetzelfde | heel erg
  hetzelfde} {interessegebied | niche} als de uwe en mijn {bezoekers | gebruikers} zouden {zeker | absoluut | echt | echt | echt}
  profiteren van { veel van de | enkele van de} informatie die u
  hier aanbiedt. Laat het me weten als deze {oke | okay | ok} met jou is.
  {Groetjes | Hartelijk dank | | Waarderen | Bedankt!

  Bedankt! | Bedankt | Bedankt |
  Heb je zoveel {inhoud | artikelen | schrijven|
  content} je ooit tegenkomen in {problemen | issues} van plagiaat of copyright {overtreding}?
  Mijn {website | site | blog} heeft veel {volledig unieke | exclusieve | unieke} inhoud die ik zelf { geschreven | gemaakt
  | geschreven } heb of uitbesteed heb maar het {lijkt erop | verschijnt | lijkt} veel van het
  is opduiken over het {web | internet} zonder mijn { overeenkomst
  | autorisatie | toestemming }. Kent u {oplossingen |
  technieken | methoden | manieren} om {beschermen tegen | verminderen | stoppen | voorkomen} inhoud {gerimpeld
  | gestolen} te zijn? Ik zou {zeker | absoluut |
  echt | werkelijk | echt} het op prijs stellen. |
  {Geweldig | Geweldig | Fantastisch | Prachtig
  | Uitstekend} {goederen | items} van jou, man. {Ik heb | Ik heb} {Houd in gedachten | Houd in gedachten | Onthoud | Overweeg | Houd er rekening mee |
  Houd in gedachten | Let op | let op | begrijp | let op | neem accout} je spullen {voordat | vorigeo} en {jij bent |
  je bent} {gewoon | gewoon} {te | erg} {geweldig | geweldig |
  fantastisch | prachtig | uitstekend}. Ik {really | hou echt van} wat {jij hebt | je hebt} {gekregen | ontvangen |
  gekregen | verworven | kocht} {hier | hier rechts}, {echt | zeker} zoals wat {jij bent
  | je bent} { verklarend} en {de weg | de beste manier | de manier waarop} {waarin | waardoor | waardoor | waardoor | waarin} {u beweert | u zegt | u zegt
  het. {U maakt | | U maakt | U maakt} het {amusant | plezierig}
  en {u blijft | u gaat verder} {zorg voor | zorg voor} tot {blijf |
  houd} het {slim | verstandig | verstandig} . Ik {kan | kan niet | kan} {wachten om | leren} {veel meer
  | veel meer} van u. {Dit is | Dat is} {eigenlijk | echt}
  een {geweldig | geweldig | geweldig | geweldig} {website | site | website}.
  |
  Als iemand { behoeften | wil | verlangen | wensen } moet bijwerken met {laatste | nieuwste | meest recente | meest up-to-date |
  hotste} technologieën { dan | daarna | waarom } moet hij {bezoeken | ga naar | betalen een bezoek | ga
  snel naar} deze {website | website | site | webpagina} en ben up to date {dagelijks | dagelijks | elke
  dag | altijd}} |
  Ik was {benieuwd? | Nieuwsgierig} als je ooit overwogen hebt om de {lay-out | page lay-out
  | structuur} van je {blog | site | website} te veranderen? Het is heel goed geschreven; Ik hou van wat je
  te zeggen hebt. Maar misschien zou je wat meer inhoudelijke informatie kunnen gebruiken,
  zodat mensen er beter contact mee kunnen maken. Je
  hebt ontzettend veel tekst voor slechts {een| 1} of
  {twee | 2} {plaatjes | pics}. Misschien kun je het beter opruimen? |
  Zeer {snel | binnenkort} deze {website | website
  | site | webpagina} zal beroemd zijn {onder } alles {bloggen | bloggen en site-bouwen | blog} {gebruikers
  | mensen | kijkers | bezoekers }, vanwege zijn { leuk | aangenaam | goed
  | kieskeurig} {artikelen | berichten | artikelen of beoordelingen | inhoud } |
  Als iemand { behoeften | wil | verlangen | wishes} expertview {over | over | over | over
  het onderwerp van} {blogging | bloggen en site-bouwen | een blog uitvoeren} {then |
  daarna daarna} i {suggereren | voorstel | adviseren | aanbevelen} hem / haar
  tot {bezoek | ga naar bezoek | ga snel terug | ga snel naar}} {blog | weblog | webpagina | website | website}, ga zo door
  { leuk | aangenaam | goed | kieskeurig } {job | werk}.

  |
  { Geweldig | Geweldig | Fantastisch | Prachtig | Uitstekende goederen van u, man. {Ik heb
  | Ik heb} begrijp je dingen die eraan vooraf gaan en {jij bent | jij bent}

Comments are closed.