De goodies van Uitgeverij Young & Awesome

Captures.PNG

 

Oh my Goodies! Jullie zullen waarschijnlijk al weten dat ik intens goodie verslaafd ben. Noem mij maar een goodiefreak of een goodieshamster – I don’t care. I just love goodies! Ik spaar ook als een diehard imbeciel boekenleggers. Jullie snappen dan vast mijn euforie toen Uitgeverij Young & Awesome mij vroeg iets over hun goodies te schrijven. Ik heb letterlijk het pakket als een leeuw opengescheurd (ja, al brullend) toen het bij mij thuis aankwam. And oh my, I am in love!

 

foto-21-11-16-10-58-38

 

Uitgeverij Young & Awesome is pas gelanceerd en kwam meteen aan met een geweldige zet: vier gloednieuwe goodies! Ze maakten een tas, een pen, een Reading Journal en sokken. De tas, de pen, de Reading Journal kennen we al van andere uitgeverijen, maar de sokken zijn uniek. Ik had dus verwacht dat de sokken absoluut mijn favoriete item zouden worden, maar toen ik de Reading Journal in mijn handen had was het instalove: wat een tof ding is dat! Deze goodies zijn te koop in betere boekhandels. Graag bespreek ik nu de artikelen van de rating leuk naar SUPER LEUK!

Capture e.PNGDit zijn de boeken die zijn uitgegeven bij Young & Awesome. Recensies daarvan volgen zeer binnenkort!

DE PEN

foto-21-11-16-10-48-45

Deze Young & Awesome pen kost maar €1,50 en is super cute. Ik zou deze goodie in  combinatie met de fantastische Reading Journal kopen. Want zeg nou zelf: bijpassende pen én Reading Journal? Gotta love that! De pen heeft een dop en schrijft in het blauw. Ik heb deze pen al volop in gebruik genomen. Hij schrijft prima en is makkelijk vast te maken aan mijn To do-boekje die ik overal mee naar toe neem. Op de pen staat ‘Read, dream, fly!’. Een prachtig motto. De pen heeft maar een heel klein prijsje en pak je dus zo mee. I like it!

foto-21-11-16-10-48-25

 

 

 

DE TAS

foto-21-11-16-10-49-53

Op de bovenstaande foto kun je zien hoe de tas verpakt zit. Deze tas kost maar €4.99 en viel bij mij heel erg in de smaak. Natuurlijk heeft deze goodie al een beetje een voorsprong bij mij, omdat ik dol ben op totebags (ik heb alle totebags van Blossom Books, Best of YA en noem maar op. Jep, I am crazy). Echter, deze totebag heeft volledig op eigen kracht mijn hart veroverd, want er is een ding dat meteen opvalt aan deze tas: hij is super stevig! De totebags van Blossom Books zijn vrij dun en soepel. Deze tas is gemaakt van dikker canvas en dus veel betrouwbaarder. De hengels zijn ook lekker stevig en snijden daardoor niet in je schouders. Echt een uitkomst! Deze tas leent zich dus veel beter voor grote en zwaardere boodschappen.

foto-21-11-16-10-51-17

Bovendien is deze tas aan beide kanten bedrukt. Dat maakt ‘m absoluut nóg gaver! De totebags van Blossom Books en Best of YA zijn altijd maar enkelzijdig bedrukt, maar deze dus niet. Daar komt nog bij dat deze tas ook twéé verschillende opdrukken heeft. Op de ene kant staat ‘You don’t know things are going to be extraordinary until they are’ en op de andere kant staat ‘Books make your life sparkle!’. De laatst genoemde zijde vind ik het mooist, omdat de tekst mij het meest aanspreekt. Als je dus een meisje ziet lopen met blond haar, een big smile en met een super toffe tas met ‘Books make your life sparkle!’ erop – dan ben ik het! De tas heeft glitters op de bronzen/gouden stukken. Too pretty!

foto-21-11-16-10-50-56

 

 

DE SOKKEN

foto-21-11-16-10-44-16

Deze super, super, super schattige sokken kosten  €7,99 en ik vind ze zo zo zo leuk! Echt, wat een fantastische zet van Young & Awesome! Op het pakje staat maat 36 t/m 40, maar dat mag je vergeten, want deze sokken zijn super rekbaar en passen zelfs om de voeten van mijn maat 43 voetige vriend (ja, ik heb het serieus getest).

foto-21-11-16-10-45-30

Ik ben echt verliefd op deze sokken, want ik doe ze aan in mijn lage zwarte laarsjes, waardoor je de tekst net kan zien. Bovendien verwarmen ze heerlijk je voeten als je een leesavondje hebt op de bank. Ik vind dit het ultieme booknerd item, omdat je je op en top boekmeisje voelt als je ze aan hebt. Ik vind ze echt zó tof. Bovendien zitten ze ook gewoon erg lekker, dus het is niet een ‘mooi voor de heb, maar afschuwelijk om te gebruiken’-item. Nee, ze zijn én mooi én ze zitten lekker. Ik heb er geen blaren of iets van gehad. Daarnaast blijven ze ook mooi in de was, omdat de hele sok van draad is en dus geen secundaire opdruk heeft ofzo. Ze zijn dus ook duurzaam!

foto-21-11-16-10-46-32

Stiekem vind ik dat elke booknerd deze sokken gewoon moet hebben. Ze zijn uniek en mooi. Op de sok staat ‘Books let you travel without moving your feet’. Hoe toepasselijk is dat? Ik vind het geweldig. Deze sokken zijn super fotogeniek voor op Instagram. Dus als je een Bookstagram’er bent, is dit absoluut een must item. Een welverdiende 10 dus voor deze sokken. Ik hoop van godganse harte dat Young & Awesome nog zo’n setje laat maken.

 

DE READING JOURNAL

foto-21-11-16-10-52-31

En dan nu mijn favoriete item! De Reading Journal! Dear, dear Booklord, ik houd van dit ding! Mijn houding tegenover dit boekje was in eerste instantie eigenlijk heel sarcastisch. Ik dacht: ‘Weer zo’n wannabe Goodreads-boekje!’. Man, wat zat ik er naast. Toen ik het boekje in mijn handen kreeg ging mijn onderbuik meteen kriebelen. Allereerst ben ik gék op boekjes en notebooks (Notebooks, gonna catch them all!’), maar ik ben nóg gekker op lijstjes. Als je net zoals ik een lijstjeslover bent, dan is dit boek jouw vriend, want dit boek is de lijstjesheaven.

foto-21-11-16-10-52-36

‘De allermooiste zinnen, de spannendste scènes, de wonderlijke werelden, alternatieve eindes, personages om mee te daten, wishlist, boeken om nooit te vergeten’ staat op de achterkant van dit boekje. Dit vat prachtig samen wat er zoal in dit boekje staat. Ik zal je wat foto’s laten zien van de binnenkant, zonder al te veel te spoileren, maar geloof mij alvast: dit boekje wil je hebben.

foto-21-11-16-10-52-58

foto-21-11-16-10-53-09

foto-21-11-16-10-53-17

Favoriete auteurs? Where do I start?! Sarah J. Maas, Diana Gabaldon, Leigh Bardugo, Laini Taylor Julie Kagawa, and so on..

foto-21-11-16-10-53-45

Deze vind ik echt geniaal! Ik weet al iemand: mijn schoonmoeder. Ik heb een keer een roman aan haar uitgeleend en dat boek kwam half verkracht terug (met ezelsoren een een gebroken rug).

foto-21-11-16-10-53-59

Zoals je kunt zien is dit boekje absoluut geen Goodreads. Je kunt er geen boekbeoordelingen in opschrijven, maar juist al je boeken categoriseren. Je kunt eindeloos lijstjes invullen (YEAH! LIJSTJES! <3) zoals favoriete boeken, slechteriken voor wie je stiekem juichte, grappige scènes, boeken die je steeds langzamer ging lezen omdat je geen afscheid wilde nemen, boekentips die je ooit kreeg, welke auteurs je allemaal gelezen hebt (op alfabet), verlanglijstje en nog veel meer. Nu ik dit aan het typen ben jeuken mijn handen gewoon om aan de slag te gaan. Ik wil zo graag met dit fantastische boekje aan de gang. I freaking love it! In dit Reading Journal kun je al je bookstuff kwijt en zul je nooit meer wat vergeten. Heb je Het boekendagboek van Blossom Books al? Geen nood! Deze twee boekjes gaan perfect samen: Het boekendagboek voor de echte recensies en dit Reading Journal voor al je lijstjes en andere boekige stuff.

Had ik eigenlijk al genoemd dat dit boekje €10,- is? Nee? Oh, het is ook niet belangrijk, want dit boekje is elke cent dubbel en dwars waard.

 

ALLES KOPEN!

Ik weet dus het perfecte sinterklaas- of kerstcadeau voor jou: de pen, de sokken, de tas én de Reading Journal. Twijfel niet en koop gewoon alles! Laat vooral de prijzen je niet afschrikken, want ik vind het 1) best goedkoop voor een goodie en 2) de kwaliteit die je ervoor krijgt is super (vooral van de Reading Journal!). Houd vooral onze Instagram in de gaten, want daarop zal ik nog heel vaak foto’s plaatsen van deze goodies als ik ze in gebruik heb. En nu? Rennen naar je boekhandel!

Ben jij net zo verliefd op deze goodies als ik? 🙂