Book haul april

De maand april is weer voorbij gevlogen! Toen ik deze book haul wilde gaan schrijven en alle boeken verzamelde (ik houd een lijstje bij elke maand) schrok ik eigenlijk een beetje. Wat zijn het weer veel boeken! Ik heb een hoop geruild en gekregen, maar ook een aantal boeken Рondanks mijn buy ban Рgekocht.

In totaal zijn het er 15! Een behoorlijke stapel dus. De Bookstagram cards die ik gebruik zijn van Celebrate books en Blossom Books. Je kunt ze kopen via Celebrate books als je ze ook wilt ūüôā

 

GOUDEN ZOON – PIERCE BROWN

Dit boek heb ik ter recensie gekregen. Op dit moment ben ik ‘m aan het lezen. Ik ben nog op bladzijde 100, maar hij is nu al erg spannend. Ik vind Darrow, het hoofdpersonage, erg sexy. Hij heeft zo’n sleur van verdriet maar tegelijkertijd kracht in zich. Binnenkort volgt er dus een recensie!

 

 

PHOBOS 2 -VICTOR DIXEN

Dit boek heb ik gekocht bij Boerse in Utrecht. Deel 1, Phobos, heb ik al gelezen en gerecenseerd. Ik vond deel 1 niet spetterend, maar wel leuk. Ik ga samen met een boekenvriendinnetje, Adinda, dit boek buddy readen. Deel 1 eindigde wel met een cliffhanger, dus ik ben benieuwd naar dit deel.

 

 

 

DISRUPTOR¬†–¬†A.E.¬†DAYTON

Dit boek heb ik gehad ter recensie. Deel 1,¬†Seeker,¬†heb ik gelezen, maar deel 2,¬†Traveler, nog niet. Ik heb dus deel 2 bovenop mijn TBR stapel gelegd, zodat ik gauw aan dit boek kan beginnen. Het boek heeft een hele mooie kaart in de voorkant en de slogan ‘Een huis zal vallen’ trekt me enorm. Dit boek heeft bovendien veel lof gehad in het buitenland, dus ik ben enorm benieuwd.

 

 

 

DE VOORDELEN VAN EEN ONBEANTWOORDE LIEFDE¬†–¬†BECKY ALBERTALLI

Dit boek zat in de goodiebag van YALFest, aahhh! Ik kreeg dit boek en mijn zus het andere boek (Op de rand van het niets),¬†en ik mocht die ook hebben. Joeppie! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit iets van Becky gelezen, maar ik heb haar vorig jaar wel ontmoet en ze was super leuk. Isabelle van Belle’s book adventures, een boekenvriendinnetje van mij, heeft dit boek al gelezen en ze vond ‘m erg schattig.

 

 

OP DE RAND VAN HET NIETS¬†–¬†CORINNE DUYVIS

Dit boek zat dus ook in √©√©n van de YALFest goodiebags! Ik ben waanzinnig benieuwd naar dit boek. Ik wilde ‘m al aanvragen ter recensie, maar op dit moment ben ik erg druk (afstuderen, scriptie en stage), dus ik mocht het niet van mezelf, maar nu heb ik ‘m alsnog! Super blij mee!

 

HET OFFICI√čLE KLEURBOEK VAN DE KRONIEKEN VAN DE ONDERWERELD

Deze new in is één van mijn favorieten van deze maand! Ik heb al drie prachtige kleurplaten gekleurd en ik ben helemaal verliefd. Ik vind het zo leuk. Binnenkort ga ik er een heel artikel aan wijden. So more to come!

 

KILL THE BOYBAND – GOLDY MOLDAVSKY

Dit boek heb ik gehad ter recensie. Kill the boyband  lijkt me hilarisch. Ik heb al 50 bladzijdes gelezen omdat ik mezelf niet kon inhouden, en het is heel fijn en grappig geschreven. Dit boek gaat sowieso in de maand mei uit! De recensie komt dan natuurlijk ook online.

 

CRESS¬†–¬†MARISSA MEYER

Cress¬†kreeg ik van De Leesfabriek! Ik schrijf daar soms ook recensies of artikelen. Ik vond¬†Cress¬†erg leuk. Ik beoordeelde ‘m met vier sterren! Helaas dus geen recensie op deze blog, maar wel een artikel op De Leesfabriek!

 

 

BURNING GLASS¬†–¬†KATHRYN PURDIE

 

Burning Glass¬†kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje Melissa van Melissa’s Bookworld! Deze prachtige hardback is lekker dik en het verhaal spreekt me enorm aan. Ik weet niet wanneer ik aan dit boek toekom, maar ik hoop snel!

 

 

ALIENTED & INVADED¬†–¬†MELISSA LANDERS

Deze boeken kocht ik van Dominique op YALFest! Ze zijn dan wel tweedehands, maar ze zien er nog super mooi uit. Deze serie staat al een lang tijdje op mijn wishlist, dus ik kan niet wachten om erin te beginnen!

 

PASSEGNER¬†–¬†ALEXANDRA BRACKEN

Deze prachtige hardback heb ik geruild met Adinda tegen twee paperbacks die ik niet meer hoefde. Ik ben met Passenger super blij. Hij is lekker dik en heel erg mooi. Van Alexandra Bracken heb ik The darkest minds gelezen en die was erg goed!

 

 

UNPLUGGED¬†–¬†DONNA FREITAS

Unplugged¬†kocht ik in Utrecht bij Boerse en ik heb ‘m meteen gelezen! Dit boek viel een beetje tegen. Uiteindelijk beoordeelde ik ‘m met 3 sterren. Het idee achter het boek vind ik heel tof, maar ik vond het niet goed uitgesproken. Het boek bleef een beetje saai en op de oppervlakte. Deel 2,¬†De mensenmarkt, ga ik wel lezen, want ik ben ondanks mijn kritiek wel heel erg benieuwd.

 

DANCE OF SHADOWS¬†–¬†YELENA BLACK

Dit boek heb ik gehad! Het is een hele mooie hardback. Ik heb het boek nog niet gelezen, dus die drie sterren in de foto moet je maar even negeren haha (was ik vergeten weg te halen, sorry). Ik ben benieuwd naar het verhaal. Het klinkt heel spannend.

 

 

SOUNDLESS –¬†RICHELLE MEAD

Dit boek heb ik ook gehad en ik ben er z√≥ blij mee! Ik wilde ‘m al heel lang kopen, maar nu heb ik ‘m! Dit boek gaat zeker weten snel gelezen worden.

 

 

Dit was ‘m dan!

 

Welke boeken heb jij afgelopen maand gekocht? =)

 

 

2 thoughts on “Book haul april

  1. Wat een heerlijke haul! Ik heb Dance of Shadows ook sinds deze maand, buddyread? ??
    En jaaa het boek van Becky heb je zo uit! Mega cute ‚ėļÔłŹ

Comments are closed.