10 donkere redenen om ‘A Darker Shade of Magic’ te gaan lezen

 

 

 

 

De bovenstaande foto zegt het al: de A Darker Shade of Magic is een van mijn All time Favorite’s geworden! Mijn hemel wat ben ik verliefd op deze waanzinnige serie. In dit artikel lees je 10 redenen waarom jij NU, NU, NU deze boeken moet bestellen en ook verslaafd moet worden. Pas op: you will be hooked! Ik moet alleen nog het laatste deel lezen. Ik wilde na A Gathering of Shadows er meteen in beginnen, maar ik bewaar dat boek voor mijn vakantie over twee weken. Dan heb ik iets om naar uit te kijken 🙂

 

 

 

 

1. De aanschaf van deze boeken maken je pas een échte ingewijde YA’er

Deze boeken zijn ongekend populair in het buitenland. Dus, je wilt toch niet achterblijven? 😉

 

 

2. Kell is het meest heerlijke, duistere personage ooit

Hot, slim, knap, speciaal, lief, maar vooral duister. Zo zou ik Kell omschrijven. Vind je Rhysand hot? Ik kan je vertellen dat Kell in de buurt van Rhysand komt. Kell heeft rood haar en twee verschillende kleuren ogen: blauw en de andere helemaal zwart. Hij is een Antari: en wat voor een! Ik ben helemaal verliefd op deze vent.

 

 

3. De gevatte humor van Lila laat je stikken in je eigen lach

Ben jij net zoals ik G E K op gevatte opmerkingen en sexy humor? Dan is deze serie echt een must. Zowel Lila, als Kell, als Alucard als Rhy hebben fantastische humor. Het is geweldig.

 

 

 

 

 

4. De serie is een drug

Ik kan gewoon al dagen nergens anders aan denken. Ik wil Kell, Kell en nog eens Kell!

 

 

5. Red London is the place to die

Red London is één van mijn meest favoriete plekken in YA-land geworden. Ik voel me er echt helemaal thuis. Er is magie en er wonen knappe mannen. Ik wil hier vertoeven tot mijn laatste dagen!

 

6. Holland is wicked

Hier kan ik niet te veel over zeggen, maar Holland is een van de redenen waarom ik deze serie zo goed vind. Hij is zo heerlijk gecompliceerd en meedogenloos.

 

 

 

 

7. Je wilt Alucard in je dromen (ookal weet je dat nu nog niet)

Je kent Alucard nu nog niet, maar dat wil je wel – geloof mij! Wat een heerlijk sexy personage. Hij is kapitein en ik ben verliefd. Hij wint het niet van Kell maar hij komt wel in de buurt

 

 

8. Het plot is breathtaking

Deze serie is niet alleen goed door de knappe personages: nee, dit boek is gewoon weg steen- en steengoed. Het heeft me elke bladzijde weten te boeien.

 

 

9. Deze serie is dark en sexy

Zoals ik al meerdere keren liet vallen: alle personages zijn gewoon zó fucking sexy. Ik weet niet hoe VE Schwab het doet, maar elk personage is goud waard. Bovendien zijn alle karakters ontzettend sterk neergezet met duistere kanten.

 

 

10. Je leven is niet compleet zonder A darker shade of magic

En dat meen ik! Deze serie behoort tot de absolute top van alle YA-boeken. Wil je jezelf een kenner noemen? Dan is dit boek vaste kost. Lees het, beleef het en word  net zo verslaafd als ik!

 

 

En, heb ik je over kunnen halen?

One thought on “10 donkere redenen om ‘A Darker Shade of Magic’ te gaan lezen

Comments are closed.