Mijn totebag verzameling [deel 5]

 

Ik ben waanzinnig totebag verslaafd. Niet een klein beetje – nee, echt heel erg. Zodra ik mijn handen op een totebag kan leggen doe ik het. Ik houd de webshop van bijvoorbeeld Blossom books nauwlettend in de gaten om te kijken of ze nieuwe totebags uitgeven. Ik. Moet. Ze. Gewoon. Allemaal. Hebben. Het is niet dat ik de totebags alleen wil hebben voor de heb. Ik gebruik ze namelijk fervent. Ik ben een echte totebag-carrier, zogezegd. Met winkelen, met boodschappen doen, met de hond uitlaten, naar werk of een tripje naar de bieb: ik heb altijd een totebag bij me. Ik weet dat veel van jullie net zoals ik gek zijn op totebags, daarom vind ik het leuk om de komende weken iedere keer een stukje van mijn verzameling te laten zien! Ik vermeld waar ik ze vandaan heb en wat ik er wel of niet mooi aan vindt. Kijk je mee?

Deel 5 is alweer aan de beurt! Dit is de één na laatste keer.

De totebags van deze keer:

 

 

 

 

Blossom books totebag

Deze totebag is van Blossom Books. Ik vind de tekst erg geinig. Deze totebag is helaas uitverkocht. Wellicht heb je nog kans dat een boekhandel ‘m toevallig nog heeft liggen, maar via Blossom books is de tas in ieder geval niet meer te krijgen.

 

 

Blossom Books totebag

Deze totebag is van Blossom Books. Ook deze tekst vind ik weer erg leuk. Wil je deze tas bestellen? Klik dan hier. Hij kost € 4.50.

 

 

Blossom Books totebag

Deze totebag is van Blossom Books. Ik vind deze variant het minst leuk. Ik vind het namelijk een beetje ongemakkelijk om te beweren dat ik bij ‘Awesome people’ hoor haha. Ik voel me dan een beetje raar. Ik gebruik deze tas dus ook niet, maar ik wilde ‘m wel hebben. Deze tas is uitverkocht. Misschien dat de boekhandel ‘m nog heeft maar via Blossom Books lukt het niet meer!

 

 

 

De leukste kinderboeken totebag

Deze totebag doet mij aan mijn stageperiode denken: deze tas heb ik gekregen toen ik stage liep bij De Leukste Kinderboeken. Het logo en huisstijl van De leukste kinderboeken is ondertussen al helemaal veranderd, dus deze totebag is eigenlijk verouderd. Maar ik vind ‘m zo leuk, vooral Dummie de Mummie en Superjuffie die erop staat haha. Deze totebag is niet apart te bestellen.

 

 

Best of YA totebag

Deze totebag had zo gaaf kunnen zijn ware het niet dat deze tas én stinkt én heel erg afgeeft. Deze tas is namelijk gemaakt van jute. Hij stinkt naar nat hooi en geeft heel veel pluisjes af. ik heb deze tas daarom nooit gedragen. Mijn hele kleren werden er vies van. De buttons die op de tas zitten heb ik er zelf op gedaan. Die zijn ook van Best of YA. Deze spullen zijn niet online te verkrijgen. Ik weet eerlijk gezegd niet of ze nog ik de boekhandel te verkrijgen zijn. Ik heb ze al een hele tijd niet gezien.

 

Dit waren vijf totebags uit mijn verzameling van meer dan 30! Volgende week post ik weer een set. Welke totebag vond jij het leukst?