JULI WRAP UP

 

 

Deze Wrap up komt een beetje laat, maar ik was op vakantie tot afgelopen zaterdag, dus vandaar de vertraging! Deze maand was een ontzettend drukke maand, want ik studeerde af én begon bij twee nieuwe banen: ik ben vanaf heden marketeer bij Kasteel Amerongen en mag opdrachten doen voor uitgeverij Unieboek. Hoe tof is dat?! Ik las daardoor wat minder, maar ik heb alsnog mijn best gedaan. In dit artikel vertel ik je wat ik gelezen heb, wat ik heb gekregen en welke boeken ik in augustus ga lezen!

 

Welke boeken heb ik ontvangen?

Deze maand heb ik voor mijn doen een bescheiden bookhaul: maar 6 boeken! A gathering of Shadows, Midnight Jewel, Winter en A conjuring of light kocht ik zelf. Strijder en De Nieuweling heb ik ontvangen ter recensie, dus die twee boeken ga ik gauw recenseren! A gathering of Shadows en A conjuring of lightheb ik al gelezen. Deze serie is namelijk te verslavend! Benieuwd? Lees dan mijn artikel over deze serie  hierWinter wil ik ook snel gaan lezen, want ik ben heel benieuwd hoe de serie verder gaat.

Welke boeken heb ik gelezen?

Deze maand heb ik 7 boeken gelezen! Ik loop gruwelijk achter op mijn Goodreads challenge, dus het moesten er veel meer zijn, maar het is me helaas niet gelukt. Mijn e-reader heb ik neergelegd om Het Eos-project van Mirjam Mous te vertegenwoordigen. Die heb ik namelijk ook afgelopen maand gelezen als ebook. Ik mocht voor dat boek de online PR regelen. In dit artikel kon je lezen welke boeken ik deze maand wilde lezen, maar daar is dus haast niets van terecht gekomen. Ik had A gathering of shadows, De vergiftigde gave en Dreams of Gods and monsters gepland staan, maar de rest niet #faal. Ik ga proberen om me er volgende maand beter aan te houden!

 

Op deze foto kun je zien welke boeken ik gepland had staan!

De leukste read van deze maand vind ik absoluut de Darker shade of magic-serie. A gathering of shadows vond ik ge-wel-dig! De ‘minst leuke’ read vond ik Wink Poppy en Midnight. Ik vond dit boek leuk, maar het einde heel warrig. Geen mooie afsluiter had het! Van deze boeken heb ik alleen nog De vergiftigde gave gerecenseerd. De recensie vind je hier.

 

Welke boeken ga ik lezen in augustus?

Ik heb er voor gekozen om een minder strakke regeling te doen. De maand is ook voor de helft bijna al voorbij, dus ik heb nog maar weinig keus. Ik ben nu bezig in Het vuur van de herfst (Outlander #4), en het The Falconer en The girl at midnight al gelezen. Ik wil deze maand Het vuur van de herfst uitlezen en Walk on Earth a stranger, Strijder en De nieuweling lezen! Ik verwacht alleen dat het niet lukt, want Het vuur van de herfst heeft een idiote bladspiegel en telt 900 pagina’s dus daar ben ik nog wel even zoet mee, maar ik ga mijn best doen! Wens me succes!

 

 

 

Wat heb jij deze maand gelezen?

 

 

 

 

 

 

Koop bij bol.com