Phobos3 – Victor Dixen

 

Phobos3 is de afsluiter van de Phobos-serie van Victor Dixen. Zoals je in mijn recensie kunt lezen van deel 1 was mijn droomkopel Léonor en Alexej en daar moet ik nu zó hard om lachen haha (als je de serie uitleest snap je waarom). De Phobos-serie is een wervelwind aan verschillende plots, romances en gebeurtenissen. Ik vond het heerlijk. Vooral dit laatste deel was snel geschreven en ik vloog door de pagina’s heen. Dit boek is de dikste van het stel, 512 pagina’s, maar je hebt het zo uit. Ik vind Phobos nog steeds een beetje GTST in de ruimte. Ik vind het heerlijk om de levens van de 12 kandidaten mee te maken. Ik had ook zeker Het Genesiskanaal gekeken als ik in die wereld had geleefd.

 

 

Phobos3 heeft mij meerdere keren naar adem laten happen. Er zitten hele sterke verrassingen in. Je leert de kandidaten steeds beter kennen en ik vond alle ontwikkelingen ongelofelijk spannend. Ik zinde op wraak en verschillende gebeurtenissen deden mijn hart bloeden. Toen ik dit boek dichtsloeg omdat ik het uit had, had één emotie de overhand: onbegrip. Léonor kiest ergens voor halverwege het boek wat ik gewoon niet snap. Ik vond het zó waanzinnig oneerlijk. Het heeft bovendien grote gevolgen voor een van de andere kandidaten en ik snapte gewoon niet dat zij daar mee kon leven. Om deze reden vind ik de romance in dit boek soms een beetje onbegrijpelijk. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt als je het straks gelezen hebt. Ik wilde Léonor soms echt door elkaar rammen.

Dit boek laat je veel verschillende emoties voelen en daardoor zal je het niet snel vergeten. Als je net zoals ik gek bent op verhalen die zich afspelen in de ruimte, dan is deze serie echt een must! Phobos3 is een prachtige afsluiter van de trilogie: het is bevredigend en bevat genoeg suspense. Maar, ik vind wel dat er veel dingen onverklaard blijven. Mysteries blijven onbeantwoord (en ik was daar juist zo nieuwsgierig naar!). Maar desondanks is het wel een fijn einde!

 

Het slotdeel van de spannende trilogie PHOBOS, over zes jongens en zes meisjes die meedoen aan een datingshow in de ruimte maar eenmaal onderweg merken dat er een grote samenzwering is waar zij het slachtoffer van lijken te worden.
EINDE VAN HET GENESISKANAAL
EEN MAAND
EEN DAG
EEN UUR
ZE ZIJN BEREID TE LIEGEN OM TE OVERLEVEN
De twaalf schipbreukelingen op Mars werken mee aan het in stand houden van een gruwelijke leugen. De kijkers van het programma hebben geen idee hoeveel gevaar er is op Mars én op aarde.
LÉONOR IS BEREID HAAR LEVEN TE GEVEN OM DE WERELD TE REDDEN
Het gevaar komt echter van alle kanten. Het is tijd voor de waarheid.

Koop bij bol.com