Unboxing Secret Santa Kwante in Wonderland

 

Veel later dan gehoopt: mijn unboxing van Secret Santa! Ik ben de afgelopen week uit de lucht geweest, omdat ik problemen had met mijn hosting. Ik zat aan het limiet, waardoor ik geen blogs meer kon posten en kennelijk kon ik mijn pakket niet uitbreiden, maar gelukkig kreeg ik van Kwante de gouden tip dat het waarschijnlijk aan mijn back-up lag: en dat klopte! Gelukkig kan ik nu weer bloggen.

Dit jaar deed ik voor de allereerste keer mee met Secret Santa 3.0 georganiseerd door Kwante in Wonderland. Ik vind cadeautjes kopen voor een ander heel erg leuk (vooral als het boekige dingen zijn) en een verrassingspakket krijgen is natuurlijk ook helemaal geweldig. Ik deed daarom mee met Secret Santa en ik wil allereerst Kwante heel hartelijk bedanken voor het organiseren. Het was TOP! Geweldig leuke winacties tussendoor, gezellige sfeer en goed georganiseerd. Volgend jaar doe ik zekerste weten weer mee.

 

Nu dan de unboxing van het geweldige pakket dat ik heb gehad!

 

Begin december kreeg ik het pakket binnen. Ik heb heel stiekem even aan het zware pakket zitten schudden om mezelf alvast een beetje gek te maken haha. Daarna heb ik ‘m ongeschonden onder de boom gelegd. De Secret Santa pakketten mogen namelijk pas vanaf 24 december open, dus ik moet heel lang geduld hebben! Het pakket stond ontzettend gezellig onder de kerstboom. Leuk om die anticipatie tot het uitpak moment mee te maken!

Zondag mocht dan eindelijk, eindelijk het pakket open! Ik had er de hele dag naar uitgekeken haha. Toen ik de doos opende zag ik eerst dit. Een super leuk gedichtje, kaartje en lekkere theetjes. Ik ben een echte theeleut en ik vind smaakjesthee fantastisch.

 

Die roze ‘Opfleuren’-thee is echt zaaaalig! Ik heb net het hele pakje gekocht bij de Jumbo haha.

 

Het eerste cadeautje dat ik openmaakte was deze SUPER SUPER mooie boekenlegger. Hij is zo fijntjes en gedetailleerd. Ik vind ‘m echt zó mooi! Dank je wel Santa!

 

 

Toen kwam ik mijn lievelingsitem tegen. Oke, ik geef het toe: ik heb even gegild. WANT HET IS EEN MAGNETISCHE BOEKENLEGGER VAN JAMIE FRASER! Ik vind het zo lief dat mijn Santa speciaal voor mij deze boekenlegger heeft opgezocht. Echt, ik kan hem/haar wel kussen.

 

Toen pakte ik deze Skittles uit de doos. Ik vind die zó lekker. Jam!

 

Én Tony’s Chocolonely chocolade! Heaven!

 

Vervolgens maakte ik een pakje open waar al deze toffe spulletjes in zaten: posters, magazine’s, boekenleggers en kaarten. Ik ben gek op promotiemateriaal dus ik ben hier super blij mee. Ik spaar ook boekenleggers. Ik had bijna alle boekenleggers al, maar dat maakt niet uit: nu kan ik hiermee ruilen 🙂 Het Best of YA magazine had ik nog niet, dus daar was ik blij mee.

 

En dan het boek! Het is een beetje een donkere foto, sorry, maar het boek was Before she Ignites. Het was zo’n opluchting dat mijn santa deze gekocht had. Ik had namelijk met mijn domme kop één boek, Truthwitch, vier keer gevraagd bij verschillende mensen voor kerst. Ik kreeg het boek uiteindelijk van mijn schoonmoeder. Ik was heel bang dat ik ‘m nog een keer zou krijgen haha, maar gelukkig waren de odd in my favor! Dank je wel Santa, voor deze prachtige hardback. Ik ben er heel blij mee!

 

Dit was het hele pakket! Wat een inhoud! Mijn favoriete item is echt de Jamie Fraser boekenlegger. Ik vind ‘m echt fantastisch. Met het boek ben ik ook onwijs blij. Je kunt aan dit pakket merken dat mijn Santa echt haar best heeft gedaan om mij te verwennen. En dat is gelukt!

 

Lieve Santa, duizendmaal dank! Wat heb je me verwend!

Wil jij ook mee doen met Secret Santa? Houd dan de website van Kwante in Wonderland in de gaten. Wellicht organiseert ze het vorig jaar nog eens 🙂 (IK HOOP HET!!!). Wie weet ben ik dan jouw Santa, want ik doe sowieso weer mee!