Verraad – Erin Watt

 


 

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik las vlak voor 0.00 ‘s nachts Verraad van Erin Watt uit! Mijn familie was Youp van ‘t Hek te kijken en ik was heerlijk aan het lezen. Verraad was dus het laatst gelezen boek van 2017 en eveneens boek nummer 80 dat ik dat jaar las. Mijn reading challenge stond op 100, dus ik heb mijn doel niet gehaald, maar ik ben alsnog zeer tevreden. 2017 was namelijk een heel druk jaar voor mij: afstuderen, scriptie, stage en mijn allereerste echte baan! Ik heb mijn reading challenge dit jaar op 80 gezet. Ik hoop dat ik het red!

 

 

Verraad van Erin Watt is een prima opvolger van deel 1. Het overtreft het eerste deel niet, maar is van dezelfde kwaliteit als deel 1: veel seks, liefde, gecompliceerde relaties en af en toe de nodige geweld. De Royals-serie van Erin Watt is een serie die je gelezen moet hebben, maar niet omdat ze nou zo goed zijn, maar omdat ze zo lekker weglezen en ze een heerlijke low-minded read zijn. Ik heb van dit boek weer genoten, maar ik geef dit boek niet meer dan 3,5 sterren omdat het plot nou eenmaal niet heel sterk in elkaar zit. Reed, het mannelijke hoofdpersonage, maakt vooral deze serie interessant om te lezen (vooral omdat je stiekem een beetje op hem valt).

Verwacht je na het lezen van deel 1 dus een geweldig en sterker vervolg? Lees dan Verraad niet. De Royals-mentaliteit kabbelt door in dit boek. Ellen blijft nog steeds een muts en de seks is nog steeds heel heet en ligt in dit boek er super bovenop. Ik raad dit boek absoluut niet aan, aan meiden jonger dan 16 jaar. De Royal-mannen kunnen ongelooflijke beledigende en vernederende dingen zeggen die zo vals en doortrapt zijn dat ik er nooit op had kunnen komen. Van de verwensingen en scheld-serenades in dit boek kun je echt het nodige leren (of juist niet). Ik wist niet dat je een medemens zo goor kon beledigen, maar de leerlingen van Astor Park leren het je! Ondanks dat ik bepaalde zinnen soms té vind, vind ik wel dat het bijdraagt aan het verhaal. De hele sfeer op school van Ellen is doortrapt. Ik kan me alleen niet voorstellen dat er echt zulke scholen bestaan.

 

 

Ga ik deel 3 lezen? Absoluut! Net zoals deel 1 eindigt Verraad met een mega cliffhanger! Het einde is echt killing! Geheimen verschijnt maart. Ik ben heel erg benieuwd hoe deze serie zich nu gaat ontwikkelen. Draait het plot echt rondom een zeker ‘hoogtepunt’ (nu moet je doordenken haha) of komt er nog meer bij kijken? Ik vraag me af welke kant het op gaat.

 

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Koop bij bol.com