Obsidian – Jennifer L. Armentrout

 

In ‘Obsidian’, het eerste deel van de fantasyserie ‘Lux’ van Jennifer L. Armentrout, maakt Katy kennis met haar nieuwe buurman Daemon. Deze buitengewoon aantrekkelijke jongen blijkt helaas vreselijk arrogant te zijn, en ze kunnen het totaal niet met elkaar vinden. Dan wordt Katy aangevallen door een vreemde en stopt Daemon de tijd door met zijn hand te zwaaien. Daemon is namelijk een alien en het is niet Katy die wordt aangevallen, maar Daemon zelf. Dit eerste deel van Jennifer L. Armentrouts ‘Lux’-serie is zo goed dat je meteen verder wilt met deel 2, ‘Onyx’.


 

Obsidian nam ik mee op vakantie naar Griekenland en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad! Man, wat had ik zin in zo’n read: lekker low minded, Twilight-like, High School gesitueerd, leuke plagerige romantiek en een hotte vent. Met Obsidian laat Jennifer L. Armentrout zien dat je als schrijfster niet altijd alles uit de kast hoeft te trekken om een lekker boek te schrijven. De fijne mix van overzichtelijke ingrediënten maakt dit boek het ideale vakantieboek. Meenemen in je tas dus!

Wat ik met name het leuke vond aan Obsidian is dat het lekker romantisch is en tegelijkertijd sassy. Katy en Daemon zijn echt om van te smullen. Ik heb zo vaak zó hard zitten lachen. Met name Daemon is hilarisch. Ik verloor meteen mijn hart aan hem. Ik geloof dat ik ook in de klas naar hem zou zitten kwijlen. Hij is zo leuk. Wie had verwacht dat een alien zó sexy kon zijn? Het plot is niet heel erg big happening, maar het smaakt absoluut naar meer. Ik kan echt niet wachten op Onyx die deze maand uitkomt.

Zoek je dus een lekker romantisch boek je die even alles laat vergeten en glimlachen? Lees dan Obsidian en je raakt niet teleurgesteld! Bovendien kost het boek nu 15 EUR. Echt een koopje voor zo’n leuk Nederlands boek.

 

 

Koop bij bol.com