The Darkest Star – Jennifer L. Armentrout

Ja jongens, dit is lekker! The Darkest Star is een absolute must-read voor alle Lux fans, máár ook een aanrader voor mensen die deze serie wat minder vonden. Want The Darkest Star wint wat mij betreft 10x van de Lux serie. Ik vond dit boek namelijk echt veel leuker en spannender. Bovendien, duhu: Luc is gewoon beter dan Deamon. Punt uit.

The Darkest Star gaat over Evi en Luc. Evi is een mensenmeisje dat op een avond in een foute club Luc tegen komt. Vanaf dat moment is het knetteren! In hun dorp vinden er enge verdwijningen en moorden plaats, wat de gemoederen lekker opstookt. Ik vond dit thrillertintje erg goed. Het maakte me nieuwsgierig naar de dader en ik bleef doorlezen.

Natuurlijk zit dit boek weer vol met lange dialogen die wel wat korter kunnen, en natuurlijk is Evi weer een beetje typisch en een doos, maar dat maakt Luc allemaal weer goed. Het verhaal leest als een trein en ik keek uit naar de momenten dat ik weer verder kon lezen. Het is easy, vermakelijk, fijn en vooral lekker romantisch.

De nodige drama komt er ook weer bij kijken, maar daarbij heeft Jennifer L. Armentrout ook een goed plot bedacht. Ik had het niet verwacht, maar ik vond het plot echt niet voorspelbaar. Ik zag het niet aankomen. Dat verraste me, want bij de Lux-serie was het soms een beetje uitgekookt.

Ik ben erg benieuwd naar de vervolgdelen. The Burning Shadow ligt al klaar op mijn TBR. Luc, ik kom er bijna aan!

Ppst.. dit boek heeft een bijpassende boekenlegger die iedereen krijgt, want hij zit namelijk in het boek. PLUSPUNTJE!!