Het probleem met voor altijd – Jennifer L. Armentrout

Het probleem met voor altijd’ is een prachtige young adult-roman van Jennifer L. Armentrout. Mallory heeft zichzelf in haar jeugd aangeleerd zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Hoewel haar leven inmiddels veel beter is geworden, wordt ze alsnog geleid door angsten. Dan loopt ze Rider weer tegen het lijf. Ze kent hem van vroeger, uit dat andere leven. Hij beschermde haar destijds en doet dat nu weer. Maar gaat het met Rider zelf wel zo goed? Jennifer L. Armentrout beschrijft in “Het probleem met voor altijd’ prachtig de ontwikkeling van een jonge vrouw die haar schulp kruipt.

Het probleem met voor altijd is absoluut Jennifer L. Armentrout beste boek ooit! Halverwege het boek keek ik naar de cover om even te checken of het toevallig toch niet een boek van Colleen Hoover was. Het bevat namelijk alle goede elementen van Colleen waar ik zo fan van ben: het is rauw, het is intens, het is ontzettend goed beschreven en het is zo, zo mooi!

Het probleem met voor altijd heeft een hoofdpersonage, Mallory, die beschadigd is. Ze heeft vroeger echt heftige shit mee gemaakt en dat merk je in haar hele doen en laten. Ik vind dat Jennifer dit personage voortreffelijk heeft neer gezet. Super realistisch en op sommige punten ook echt intens. Ik ben onder de indruk. Ik ben echt van Mallory gaan houden. Ze is een prachtige kleine, tere bloem.

Daarbij vond ik Rider echt ge-wel-dig! Wat een lekkere vent. Ook beschadigd om zijn eigen, charmante manier, maar vooral een hele lekkere kerel. Ik vond vooral de Spaans gesproken stukken in het boek sexyyyy!

Dus, twee geweldige hoofdpersonages heb je al in de pocket met dit boek, maar het verhaal is ook van super goede kwaliteit. Het is spannend, maar vooral ook heel mooi. Mallory leert heel veel in dit boek, en ik heb om elke stap die ze maakte gejubeld! De dialogen waren levensecht en het plot was intens. Ik heb ook zeker een traantje weg moeten pinken.

Het probleem met voor altijd is dus absoluut een aanrader! Ook als je normaal gesproken geen fan bent van haar werk. Het is echt een knaller!