Droom van mij – Jennifer L. Armentrout

Het kan vast niet serieus iets worden tussen Abby en Colton, maar dromen mag!

Ik was zo blij toen ik las dat Droom van mij in de maak was! Jennifer L. Armentrout mag van mij namelijk deze serie uitbreiden met nog meer heerlijke boeken. Helaas is Droom van mij maar 142 bladzijdes dik en dat vond ik gelijk echt heel jammer. Ik was echt verbaasd toen ik hem in mijn handen had. ‘He?! Zo dun?’ gilde ik.

Droom van mij is een typische Jennifer L. Armentrout roman: een knappe man, een slimme meid, passie, vuur en hitte. Dit keer is de lekkere kerel in kwestie een rechercheur, en ja – dat vindt Willemijn heel leuk. Helaas kunnen we dus maar 142 bladzijdes genieten van Colton, maar van elke bladzijde heb ik genoten.

Droom van mij is een must read voor alle Jennifer L. Armentrout fans, en hij mag niet in je Armentrout-collectie ontbreken. Máár, ik vond dit deel wat betreft verhaal een beetje matig. Het einde is ineens vrij abrupt en zelfs een beetje ongeloofwaardig (het kan politie-technisch niet wat er gebeurd). Bovendien vond ik de balans tussen lieve romantiek – echte liefde – hete seks een beetje overslaan naar alleen maar seks. Dat vond ik een beetje jammer. Het was niet spannend opgebouwd, maar Jennifer L. Armentrout ging er gelijk voor. Ik ben een kwijlebak en wil graag eerst 200 bladzijdes smullen. Slow burner! Niet te snel alsjeblieft!

Droom van mij is desalniettemin wel je geld waar om hem bij je gehele collectie te voegen.