Nu of Nooit – J.A. Redmerski

Camryn Bennett dacht dat ze haar leven op een rijtje had, tot alles misging… Ze is vastbesloten positief te blijven en door te bijten. Als een avond in een hippe club een onverwachte wending neemt, besluit ze om alles achter te laten en haar hart te volgen.

Ze stapt in een bus, zonder duidelijke bestemming en gewapend met alleen een telefoon en een tas met essentials. Ze heeft geen idee wat ze eigenlijk zoekt – ze weet alleen dat ze zo ver mogelijk weg wil. Onderweg ontmoet ze Andrew Parrish. Door Andrew ontdekt Camryn een hele andere kant van zichzelf. Ze besluiten een roadtrip te maken en haar leven wordt een stuk wilder en spannender. Maar net als Camryn is ook Andrew ergens voor op de vlucht. Zal zijn geheim ze dichter bij elkaar brengen, of alles kapotmaken wat ze hebben opgebouwd?

Nu of Nooit is zo’n boek dat je echt meeneemt naar een andere plek en je intens laat genieten. Ik had steeds echt zin om weer verder te gaan in dit boek. Nu of Nooit gaat namelijk over Camryn en Andrew die samen op een readtrip gaan. Ik vond het ge-wel-dig! Het is romantisch, het is mooi, het is lief, het is genieten!

Dit boek kan ik echt iedereen aanraden. Het is vooral tijdens deze bizarre tijd een heerlijk boek omdat je eindelijk eens uit je woonkamer komt. Camryn en Andrew maken van alles mee en zijn bovendien een heerlijk, smulbaar stel. Ik ben fan van Andrew. Hij bezorgde me vlinders. Grappig, ondeugend en een echte levensgenieter? Oh yes, geef me alles wat je hebt!

Tijdens het lezen merk je dat dit niet alleen een simpele, luchtige roadtrip is. Er zwemt iets donkers onderwater dat de spanning goed opbouwt. Elke bladzijde blijf je nieuwsgierig. En als het moment daar is?… Tip: zorg dat je tissue’s hebt!

Het einde vond ik echter rommelig en te snel afgewikkeld. Bovendien schrik je je op een bepaald punt helemaal rot, maar dan zit het net anders. Nog even een adrenaline kick op de laatste bladzijdes – natuurlijk spannend, maar daardoor werd het ook wat rommelig zoals ik eerder al aangaf.

Desalniettemin: 4 sterren en ik ben erg benieuwd naar deel 2! Ik ga die ook zeker lezen. Nu al zin in!