De Jacht – Elle Kennedy

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is helemaal niet mijn type: hij zit onder de tattoos en is gek op gamen en ijshockey. Bovendien denkt hij dat ik oppervlakkig ben. En er zijn nog meer problemen:

Hij is heel goed bevriend met mijn broer. Zijn beste vriend is verliefd op me. En ik woon met hem in één huis.

De Jacht is het eerste deel van de Briar U-serie. Ik heb de voorgaande serie Off-Campus verslonden. Ik ben heel blij dat Uitgeverij Volt doorgaat met de andere serie (en ik hoop dat ze alles gaan vertalen!). Elle Kennedy is namelijk altijd smullen, lachen en blozen. Vaste recept!

Het hoofdpersonage van dit deel, Summer, vond ik wat minder boeiend dit keer. Dat komt met name omdat Summer net doet alsof ze vreselijk badass is en daar vervolgens ook ontzettend mee te koop loopt. Bovendien vind ik haar een aandachttrekker, en dat siert haar niet. Maar, we zijn allemaal zoals we zijn, dus daar moet je omheen kunnen kijken, vind ik. Bovendien is Summer wél heel realistisch en niet perfect. Dat is juist goed.

Colin, de hunk in dit deel, is daarentegen wel om op te vreten. Groot, tikkeltje onhandig, tattoos, een artistieke ziel en onbeholpen. Ik vond zijn onhandigheid echt heerlijk! Af en toe fantastische miscommunicatie die ik ook herken uit mijn eigen relatie. Levert de nodige drama op. Heerlijk!

Het verhaal en het plot is typisch Elle Kennedy-achtig. Ik vind dit een geweldig boek voor in de zon met een glas limonade in je handen. Genieten en niet te veel nadenken. Laat Colin je maar vermaken * wink wink *