Verlies me. Niet – Laura Kneidl


Even geen synopsis vanwege spoilers 😉

Hé, Laura Kneidl! Vanaf nu koop ik alles wat je uitgeeft. Ja, dat hoor je goed!

Want tja, Laura heeft mij voor zich gewonnen. Dit heerlijke vervolg op Verlies me. Niet was alles wat ik wilde en wat ik verwachtte. Had ik al verteld dat ik verliefd ben op Luca? Volgens mij wel, maar hier dan nog eens: IK BEN VERLIEFD OP LUCA! Die mix van afstandelijkheid, diepe wateren stille gronden-ding maar ook een beetje cocky ik vind het geweldig.

In dit slotdeel van dit tweeluik gaat het verhaal Sage en Luca weer verder. Je zit vanaf bladzijde 1 direct weer in het verhaal en ik had er gelijk weer helemaal zin in. Daarbij komt dat het verhaal lekker weg leest en de nodige drama houdt het elke seconde smakelijk. Het einde was wellicht iets te glitter en regenbogen, maar ach – een ander einde had ik ook weer niet gewild.

Ik vind dat Laura Kneidl de perfecte combi van drama, diepe emotionele ontwikkelingen, liefde, hitsige romantiek weet te combineren. Ik ben fan én verslaafd. Give me more!